Semih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Multimedya Ekranı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

08 Kasım 2024 10:40

26.07.2023 tarihinde Bayrampaşa Çetaş Bayii'nden satın almış olduğum Opel Corsa Elegance 1.2 100HP AT8 model aracımda alındığı günden itibaren, multimedya ekranında devamlı periyotlarda kararma meydana gelmektedir. Bu sorun, ekranın görünürlüğünü engellemekte ve geri görüş kamerasına erişimimizi kısıtlamaktadır. Bu durum, aracın güvenliği açısından önemli bir risk oluşturmakta olup, hem benim hem diğer trafik kullanıcılarının hem de insanların güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Bahsettiğim bu sorun, aracın kullanımını ve güvenliğini olumsuz etkilemekte ve aynı zamanda aracın teknik özelliklerini kullanmayı imkansız kılmaktadır. Araştırdığım kadarıyla birçok kişi aynı durumdan şikayetçi.

Konuyla alakalı 2 defa yazılım güncellemesi ile oyalanmak durumunda bırakıldım ve hiçbir sonuç alınmadı. Son olarak servisten multimedya ekranının değiştirilmesi gerektiği yönünde tarafıma bilgi verildi. Müşteri hizmetleri ise aynı robotik tonlama ve insani hissiyattan uzak cümlelerle yalnızca yaşanan bu durum için üzgün olduklarını belirtiyor. 2 yıldır psikolojimizi ciddi olarak bozan bu konunun çözümünün parça değişimi ile giderilmeye çalışılmasını reddediyorum. Bana Opel tarafından kusurlu bir araç satıldı ve bu kusurlu aracın kusuru olmayan bir muadiliyle değişimini veya bedel iadesini talep ediyorum. Talebim yerine gelene kadar her türlü hukuki ve diğer mecralarda hakkımı aramaya devam edeceğim.

opel-corsanin-multimedya-ekrani-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-2.pdf
12 Kasım 2024 13:14

Kendi taraflarına bakan sözde çözümler dışında hiçbir çözüm sunulmadı. Kronik arızalı araç aldığımızla kaldık.

10 Aralık 2024 15:53

3 Defa yazılım güncellemesine gönderdiler, hiçbiri çare olmadı. En son beyin değişmesi gerektiğini söylediler onu da yaptım onda da sorun devam etti. Tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüğümde dalga geçer gibi yine bir yazılım güncellemesi beklemem gerektiğini söylediler. Üretim hatalı bir araç sattılar ve arkasında durmuyorlar, hiçbir çözüm üretmiyorlar. Bu durumdan muzdarip onlarca insan var. Koskoca Opel insanları mağdur ettiğiyle bırakıyor.

Melike
Melike

Merhaba, 2023 Edition aracımda aynı problemi yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Ömer
Ömer

Hocam telegram grubumuz var Opel Corsa f diye yaz sarı araba resmi var elimizden bir şeyler gelirse yardımcı olmaya çalışalım

Sorununuz devam ediyor mu? Aynı sorunu yaşıyorum. Hukuki bir süreç başlattınız ve sonuç aldınız mı?

Opel Corsa Multimedya Ekran Sorunu Bir Yıldır Çözülmüyor

Filiz