Opel Corsa'da Eksik Donanım Hayal Kırıklığı

Yüksel
23 Ekim 18:22

3 Mart 2024 de sıfır Opel Corsa Ultimate (en üst donanım) model arabayı bayiden aldım. Üç ay sonra bayiye gittiğimde Anahtarsız giriş, kablosuz şarj ve kolçak arkasına iki tane typce-C girişi eklendiğini gördüm. Servisle konuştuğumda bu ilave donanımların benim arabama hiçbir şekilde uygulanamayacağı söylendi. Yani ben eksik donanımlı araç aldığımla kaldım. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Opel’i bu adaletsiz satış politikasından dolayı kınıyorum.

01 Kasım 10:34

4 Mart 2024 de sıfır Opel Corsa Ultimate (en üst donanım) model arabayı bayiden aldım. Üç ay sonra bayiye gittiğimde Anahtarsız giriş, kablosuz şarj ve kolçak arkasına iki tane typce-C girişi eklendiğini gördüm. Belki başka özelliklerde eklenmiş olabilir, moralim bozulduğu için oradan hemen ayrıldım. Servisle konuştuğumda bu ilave donanımların benim arabama hiçbir şekilde uygulanamayacağı söylendi. Yani ben eksik donanımlı araç aldığımla kaldım.   Opel'in benim gibi eksik donanımlı 2024 model Corsa'ları geri çağırıp yaptığı ayıbı telafi etmesini bekliyorum. Bundan sonrada Opel'den ne araba alırım ne de aldırırım.

01 Kasım 09:45

4 Mart 2024 de sıfır Opel Corsa Ultimate (en üst donanım) model arabayı bayiden aldım. Üç ay sonra bayiye gittiğimde Anahtarsız giriş, kablosuz şarj ve kolçak arkasına iki tane typce-C girişi eklendiğini gördüm. Belki başka özelliklerde eklenmiş olabilir, moralim bozulduğu için oradan hemen ayrıldım. Servisle konuştuğumda bu ilave donanımların benim arabama hiçbir şekilde uygulanamayacağı söylendi. Yani ben eksik donanımlı araç aldığımla kaldım.  Opel'in benim gibi eksik donanımlı 2024 model Corsa'ları geri çağırıp yaptığı ayıbı telafi etmesini bekliyorum. Bundan sonrada Opel'den ne araba alırım ne de aldırırım.

Opel Servisinde Hayal Kırıklığı: Titiz Müşteriler İçin Uyarı

Can