Mehmet sonuçtan çok memnun

Opel Corsa Elegance Multimedia Kararması

16 Ocak 2024 08:20

2023 Eylül ayında teslim aldığım Opel Corsa aracımda aldığım tarihten itibaren sürekli olarak multimedia ekran kararması problemi yaşıyorum. Opel servisine aracımı kontrol için 3 kere götürdüm. İlk götürdüğümde reset attıklarını ve yıl sonuna kadar yazılım geleceğini ilettiler. Aralık ayında yazılım geldi diyerek aradıklarında servis randevusu aldım ve aracımı götürdüm. Fakat yeniden Ocak ayında ekranım gitti. 3. Kez kontrol için servis randevusu aldım. Yeniden aracımı götürdüğümüzde yazılımın yeniden yüklendiğini ve bir daha kapanma yaşanırsa ekranımı değiştireceklerini ilettiler. Dün 15.01.2024 tarihinde son yazılım yüklendiği tarihten 1 hafta sonra yeniden ekranım karardı. Sıfır araç alıp henüz daha 4 ayda 3 kere aracımı servise götürdüm. Sorunumun çözülmesini ekranımın komple değiştirilmesini veya kusurlu aracımın değiştirilmesini rica ediyorum.

profile profile profile
06 Şubat 2024 11:42

Merhaba, Opel değer ekranın arkasındaki elektronik parçaların değişimi de maalesef sonuç vermedi. Güncel durumda son olarak ekranın komple değişimi için rapor yazılacak. Son aşamaya gelmiş durumdayız. Ekran komple değiştiğinde sonuç nasıl olacak bilemiyorum ama sorunum şu anda devam etmektedir.

11 Temmuz 2024 10:03

Merhaba, ekran değişikliği yapılmama kararı Opel tarafından alınmış, sorun devam ediyor yeni bir yazılım geleceği bilgisini aldım 1 yıl olacak halen sorunum çözülmedi.

Akkaya

Mehmet bey bana ulaşabilir misiniz [email protected]

Merve
Merve

Merhaba, bende aynı şekilde eylül ayında teslim aldım aracımı ve ekran kararması sorunu yaşıyorum. Her seferinde aküyü söküp takıyorum. Güncellemeden sonra birr düzelme oldu mu acaba?

Merve hanım merhaba, en son 22 Ocakta Opel Değere aracımı götürdüm ve elektronik bir parçasını değiştirdiler. Sorunumun bir daha yaşanmayacağını ilettiler. Şu anlık bir kapanma yok fakat bir süre gözlemlemeye devam edeceğim. Benim aracımda yazılımla çözülecek bir durum olmadığını Opel'de kabul etti.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
02 Kasım 2023 09:01
Akkaya sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Multimedya Kararması

20 Temmuz 2024 22:33