Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 1.2 Elegance Çözülemeyen Gösterge Arızaları

22 Ekim 2023 16:35

Opel Corsa 2021 Elegance 1.2 Turbo benzinli garantili aracımızda bütün arıza uyarıları göstergede yanmaktadır. Sırasıyla Ankara'da Opel, Otosay ve ABC (2 defa) yetkili servislerine toplamda 4 defa götürülmüştür ama sorun çözülememiştir ayrıca Opel Türkiye gerekli teknik desteği vereceğini söyleyip hiçbir destek vermemiştir. Sadece bizi geçiştirmeye çalışmışlardır. Her seferinde arızalar silinip bize araç tekrar geri verilmiştir. Hatta ABC servisine son götürdüğümüzde ikame araç verdikleri için ve bu durum onlara masraf yarattığı için hiçbir kontrol sağlanmadan ve onarım yapılmadan araç tekrar geri verilmiştir. Fakat sorun şu an tekrarlamıştır.

Eski bir Delphi Ecu yazılım mühendisi olduğum için en başından beri arabada Can Ağı iletişim arızası olduğunu kendim söyledim ve gözümün önünde arabayı obd cihazına bağlattım ve bütün hatalar Can Ağı iletişim hatası olarak akmaktaydı fakat bunu bile yorumlayacak eğitimleri ne yetkili servislerde ne de Opel Türkiye'de mevcuttur. Opel ve Stellantis grubundan çok şikayetçiyim. Bir daha asla buradan araç almayacağım. Maddi ve manevi olarak bizi çok zarara uğratmıştır özellikle çalıştığım için iş yerimle ilgili sorunlar yaşamaktayım. Sürekli servise gitmek durumundayım ve sürekli arabasız kalmaktayız. Bu düzeltilemeyen hata için ve ayıplı üründen dolayı Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağız. Opel ve Stellantis grubundan gerçekten çok nefret ettik. Opel ve Stellantis'de hiçbir şekilde daha üst birime ulaşabilceğimiz iletişim kanalları yok hepsini bilerek kapatıyorlar.

Yorumlar (5)

Merhaba çözüm bulabildiniz mi

Kemal
Kemal

Benim aracımda aynı şikayetler var şu anda serviste büyün arıza lambaları yanıyor ayrıca frenler kilitlendi yürümüyor 2021 Corsa Ultimate bütün bakımları yetkili serviste yapıldı çözüm bulamadılar arızayı sıfırlayıp gönderiyorlar bir süre sonra tekrar yanıyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Merhaba çözüm bulabildiniz mi

Sercan
Sercan

Geçmiş olsun sorununuzla ilgili gelişme var mı?

Erdal

Teşekkürler, maalesef herhangi bir çözüm sunulmadı.

Opel Corsa 2021 Turbo Arıza Problemi

Barış
25 Mayıs 2024 13:56
Ayşegül sonuçtan memnun değil

Ayşegül
09 Kasım 2024 17:01
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
21 Ekim 2024 16:58