Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Zeki
25 Aralık 2024 20:55

16 Aralık 2024 tarihinde İstanbul Opel bayisi olan Martur Bayi'den Grandland araç almak için anlaşma yapıp istenen kaporayı hesaplarına gönderdik. Aracın bir hafta sonra geleceğini söylediler. Her gün arayıp geri kalan bakiyenin tamamını göndermemi, aksi takdirde işlem yapılamayacağını söylediler. Biz de kalan bakiyenin tamamını hesaplarına gönderdik. 23 Aralık 2024 tarihinde bayi temsilcisi arayıp aracın proforma faturasıyla sigortasını yaptırmamı istediler. Aynı gün aracın sigorta ve kaskosunu yaptırdım. 24 Aralık 2024 tarihinde bizi arayıp 25 Aralık günü depodan aracınızı teslim alabilirsiniz dediler ve deponun konumu tarafımıza atıldı. 25 Aralık 2024 tarihinde aracı teslim almak için gittiğimizde aracın sol tarafı ve arka kapısı üzerinde deformasyon olduğunu, metal bir cismin zarar verdiğini gördük. Bayi görevlisine bu neden bu şekilde diye sorduğumuzda kendilerine bu şekilde geldiğini söylediler. Bayi yetkilisiyle resimlerini çekip bayideki müşteri temsilcisine gönderdik. Arayıp bu aracı bu şekilde almayacağımı söyledim, kendileri de haklı olduğumu ve gereken yerlerle görüşeceğini söyledi. 2 saat sonra bayi yetkilisi olduğunu söyleyen kişi tarafımızı arayıp kendilerinin hiçbir şey yapamayacaklarını, bizim Opel'e şikayetimizi bildirip gerekirse mahkemede hakkımızı arayacağımızı, istersek aracı alabileceğimizi, istersek almamızı, kendilerini ilgilendirmediğini söyleyip konuyu kapattı. Bayiden teslim alınmayan bir araç kusurludur, bayi bunu bilerek ve isteyerek yapmıştır. Opel ve bayisi için gerekirse 10 tane araç parası harcayacağım ama her platformda yaptıklarını duyurmaya ve hakkımı aramaya devam edeceğim.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
09 Ağustos 2023 15:58
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Bayisinde Teslimat Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Salih
08 Mart 2025 18:03
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
03 Kasım 2025 17:33
Sıfır Araç Teslimatında Bagaj Kapağı Hasarı Ve Mağduriyet
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Yedek Parça Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Bilge
18 Mart 2025 13:10
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Gerçek Yalan Bilgi

Gökhan