Mine sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Hüsrev Çetin Tarafından Yapılan İşlemlerde Yaşanılan Pişmanlık

Op. Dr. Hüsrev Çetin Tarafından Yapılan İşlemlerde Yaşanılan Pişmanlık
28 Kasım 2024 23:48

2023 yılında, Op. Dr. Hüsrev Çetin tarafından şakak germe operasyonu geçirdim. Dikişlerim çok yayıldı ve iki kaşım birbirinden tamamen farklıydı. Düzeltebileceğini söyleyerek ikinci operasyonu yaptı.

Sonuç, korkunç. Hüsrev bey bana kesilerin ufak olacağını ve saç içinde kalacağını bildirmişti. Dikiş izi saç içerisinde kalmadı çünkü o bölgelerde artık saçım yok. Saç kaybı yaşadım! Yara izlerinin altında hala dikişler var, tıkır tıkır elime geliyor.

Bazı bölgelere hala dokunamıyorum bile içindeki dikişler hala batıyor. Yaptığı işin arkasında durmayan, kendisi yüzünden 2 yıldır saçlarımı toplayamadığım, psikolojimi bozan kişi.

Eye Care İstanbul Göz Kapağı Ameliyatı

09 Ocak 2024 14:25

29 Temmuz 2023 09:08
Taş Hospital Ameliyatı Beni Mağdur Etti

Esma Serkan Tetik Saç Ekim Merkezi Hayal Kırıklığı, Beklenen Sonuçların Uzağında

25 Mart 2024 20:10

08 Aralık 2023 13:58