06 Ağustos 2024 19:17

Yaklaşık 1 sene önce kendisinde çift çene ameliyatı oldum ve sonuç eskisinden çok daha kötü durumda. Yüzümün her yeriyle oynamış, asimetri kaynıyor. Sağ ve sol çene eklem yerim eşit değil, sol çenem ciddi anlamda dar. Ağrısından duramıyorum, yüzümün tamamen sol tarafında yüzümün şekline göre burun kıkırdağımı bile sol tarafa vermiş, burnum yamuk duruyor. Ağzımı açtığımda yamuk açılıyor, eklemlerimde ses geliyor ve yamuk duruyor. Kendisiyle defalarca konuştum ama asla hatasını kabul etmedi, suçu bana yıkıyor. Ameliyattan önce iyimser, olumlu, güven verici sözlerle yaklaştı, ameliyattan sonra bir daha görmedim. Beni röntgen çekme gereği bile duymuyor. Yemin ederim, size evden dışarıya çıkamıyorum, aynaya bile bakamıyorum. Yıllardır birikim yaptım, hem manevi hem maddi olarak o kadar kötü durumdayım ki hakkımı asla helal etmiyorum. Davacı olacağım.

06 Ağustos 2024 18:59

Fotoğraftaki beyaz olan yeni halim.

07 Eylül 2024 20:41

Son hali...

05 Ekim 2024 20:29

Son hali.

14 Ekim 2025 15:36
Prof. Dr. Kemal Uğurlu Çene Ameliyatı Sonrası Yaşanan Sorunlar

2.5 yıl sonraki hali ve ben evden dışarı çıkmıyorum 28 yaşında oldum. Bunu vebali nasıl ödeyeceksiniz? Hayallerimi yaşama istediğimi aldınız nasıl olur da hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyorsunuz? Ölü gibiyim, umarım rabbim adaleti sağlar.

Işık
Işık

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede düzeltirsiniz. Acaba sonrasında ilgilendiler mi?

Dilara

Hayır hiç ilgilenmediler tomografi çekmediler eklem ağrım var diyorum plak tedavisi öneriyor halbuki ameliyat olmadan önce bunları yapıp ameliyat olmam gerekiyordu çenem önde diyorum alnın geride diyor dudağım yamuk diyorum kaslarının bir tarafı gelişmemiş diyor defalarca konuşmaya gittim ailemi götürdüm ama asla hatasını kabul etmez ihaleyi karşı tarafa yıkar kısacası her şey parayı alana kadar.

Dr. Emin Toprak 2020'den 2024'e  Burun Ameliyatı Süreci

03 Mart 2024 06:41