Nur sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ve Yetkili Servis Parlaklar Elektronik

20 Mart 2024 12:36

Asla alınmaması gereken bir marka olduğunu düşünüyorum; kesinlikle çok pişman oluyorsunuz. Meşhur marketlerden birisinden almış olduğum Onvo marka televizyon, kurulum yapıldığı andan itibaren hatalıydı. Kurulumu yapan kişi, küçük bir işlemle düzeleceğini söyledi ve işlemi gerçekleştirdi. Ancak hata düzelmedi. Yetkili servis olan Parlaklar Elektronik'i aradık; fakat sorunu çözme konusunda başarısız oldular. 'Kurulum kaydınız kapatılmış' diyerek çözüm sunmadılar. Sanırım bu hatalı televizyonu kabul etmemi bekliyorlardı. Çözüm sunmak yerine, bilgisizlik yüzünden benimle tartışmayı tercih ettiler. Defalarca hatanın videosunu çekip göndermemize rağmen, yeniden görüntü istiyorlar; çünkü işi zorlaştırmak bunu gerektiriyor. Onvo müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım ve yetkili servisin sorunu çözmediğini ilettim. 'Kaydınız yok, yetkili servisi arayın' dediler. Çözüm istediğimde ise 'yapacak bir şeyimiz yok' yanıtını aldım. Görünüşe göre televizyonun kendiliğinden düzelmesini veya bir mucize gerçekleşmesini bekleyeceğim. Ayrıca, kurulumu yapan kişi, bu hatalı televizyonların yeniden satışa sunulduğunu söyledi. Bu da almamanız için bir sebep daha. Çevremdeki hiç kimsenin bu markayı evine koymasına izin vermeyeceğim. Taleplerim şunlardır: 1- Bu kusurlu televizyonun bir an önce değiştirilmesini, 2- Şirket yetkilileri tarafından yetkili servis bayiliği verilen Parlaklar Elektronik hakkında işlem yapılmasını, 3- Müşteri temsilcilerine eğitim verilmesini, 4- Yetkili bir kişi tarafından aranmayı istiyorum.

29 Mart 2024 22:25

16.03.2024 tarihinde 50" Onvo marka TV aldık TV de hata olduğuna dair buraya yine bir şikayet yazmıştım ve Büşra hanımın yardımıyla sorunum giderildi fakat yetkili servis ve Onvo tarafından değişim yapabileceğimize dair elimizde belge olmasına rağmen A101 mağazası değişim yapmıyor. Onvo dan bu konuda da destek bekliyorum çünkü ben sizlere güvenerek aldım bu TV yi fakat fazlasıyla pişman oldum yaşadığım olumsuzluklardan dolayı. Satış hakkı verdiğiniz firmalar nasıl oluyor da müşteriyi böylesine zor durumda bırakıyor? Sizin değişimine onay verdiğiniz ürünü nasıl A101 değiştirmiyor?

20 Mart 2024 15:55 (Şikayetten 3 saat sonra)
21 Mart 2024 16:05

1 gün geçmesine rağmen hâlâ bir dönüş sağlanmadı. Burada dönüş yapılacak deyip yapmamak nedir? İnsanları para verip aldıkları eşyalar için rezil edemezsiniz

23 Mart 2024 12:40

Alpler sonuçtan çok memnun

Alpler
23 Eylül 2024 15:27
"Murat beye çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı. Çözer teknikten murat beyle görüşmemiz sonucu karşılıklı memnuniyet sağlandı. Sevgiler"

Alperen
17 Haziran 2025 17:31
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
04 Temmuz 2023 11:28
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
02 Nisan 2024 10:44