Cihan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:57

2 ay önce Onvo Air Fryer OVFRY06 A101 mağazasından eşimin ısrarlarına rağmen aldım. Ürünün kullanma kılavuzunda yazdığına göre sepeti ve sepet havuzunu bulaşık deterjanı ile ovmadan yıkadı. Sepet ve havuz paslanarak boya attı. Gıdayı koyduğumuz sepetin bu kadar kötü olması gerçekten beni çok şaşırttı. Servise götürdüm servis bu parçaların garantiye girmediğini ve değiştiremeyeceklerini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım tavır direk aynı, sadece sepet 800-900 Tl arası, havuz hariç ve alsakta yine aynı sorunla karşılaşmayacağımız ne malum ve bir ürünün parçalarının arkasında durmayan bir marka var karşımda diye düşünüyorum. Sayın yetkili sizden konu hakkında yardım rica ediyorum. Sizde ilgisiz kalırsanız Tüketici Mahkemelerine gitmekle birlikte makineyi canlı yayında kırıp 120000 takipçim ile paylaşacağımdan şüpheniz olmasın. Bu arada başka bir markanın ürününü 6 aydır ablamlar kullanıyorlar hatta sepet hep bulaşık makinesinde yıkanıyor ve hiçbir şey yok...

31 Ağustos 2023 10:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

08 Eylül 2023 11:46

Merhaba halen iletişime geçilmedi

16 Eylül 2023 17:40

Onvo dan halen cevap yok...

20 Temmuz 2025 17:57

Onvo yetkilileri halen uyuyor

İlkay
İlkay

Evet aynı durum. Sepet paslandı ve yedek sepet bulamıyorum. Nasıl bulunur

Cihan

Firma destek vermiyor çözüm üretmiyor aynı kalitesiz ürünü ücreti karşılığında satmak istiyor üründe çok pahalı

Merve
Merve

Bir senesi dolmadan aynı şey bizim de başımıza geldi. Size çözüm sundular mı acaba?

Maalesef sunmadılar

Cihat
31 Ocak 2024 12:38
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
18 Aralık 2023 22:41
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
20 Temmuz 2024 19:38