A101'den Aldığım Onvo Süpürge Çalışmıyor Ve İade Kabul Edilmiyor

14 Eylül 2024 21:11

A101'den 13.09.2024 tarihinde Onvo marka OVDSS01 dikey şarjlı süpürge satın aldım. Ürünü eve geldiğimde şarj ettikten sonra deneme amaçlı 5 dakika çalıştırdım. Sonra aynı şekilde 2. kez çalıştırmak istediğimde bir daha çalıştıramadım. Güç tuşuna basıyorum, hiçbir ses yok, ekranda da kırmızı bir ışık yanıp e8 hata kodu verdikten sonra cihaz kendini kapatıyor. Kullanma kılavuzunda hata kodu veya ikaz lambası ile ilgili hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Müşteri hizmetlerine gün boyu hiçbir şekilde ulaşamadım. Ben bu cihazı iade etmek istiyorum. A101 ürün iadesi kabul etmiyor, sattığı ürünün arkasında durmuyor. Mağduriyetimin acilen giderilmesini bekliyorum.

16 Eylül 2024 07:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Eylül 2024 16:30
26 Eylül 2024 10:21

Hiçbir şekilde süreç çözüme kavuşturulmadı.

Murat

Dünyada bizim ürettiğimiz ürünler kadar kötü mal üreten bir ülke daha çıkmaz çıkar diyen varsa geçsin karşıma tartışalım bu konuyu hele hele bir de ürünü sattın aldıktan sora arkasında duramayan imalatçılar hiç çıkmaz Onvo da bunlardan biri işte

Sorun şarj aletinde. Şarj aletimi değiştirdim. Sorun çözüldü

Teoman
Teoman

Hangi şarj aletini aldınız peki düzgün çalışan

22.08.2024 tarihinde Onvo marka şarjlı süpürge aldım Şarj 30-40 da iken bir anda sıfırlanıyor ürünü iade etmek istiyorum yardımcı olacak biri var mı

Sedef sonuçtan çok memnun

Onvo Dikey Süpürgem E6 E8 Hatasıyla Çalışmıyor