Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi İlaçlı Tomografi Çekildim Yanlış Rapor Çıkardılar

09 Ocak 2024 15:22

26.12.2023 İlaçlı tomografi sonuçlarım hatalı çıktı. Safra kesemde 11 milimlik birden fazla kronik taş olmasına rağmen taş görülemedi şeklinde rapor verildi. Hem tomografi rapor birimine ulaştım hem de talep eden doktorumun sekreterine. Kibar bir şekilde durumu izah edip yeniden raporlanmasını talep ettim fakat bir şey yapamayacaklarını, bulunduğum yerde istersem başka doktora görüntüleri göstermemi söylediler. Ben rahatsızlıklarımın tespiti için ilaçlı tomografiye girdim ve olanı bile rapor etmemişler. Her şey normal raporu çıktı. Ayrıca kolitim var o bile yazılmamış. Ciddi bir rahatsızlığım olsa ve o rapora göre hareket etsem ne olacak. İnsanların canına kast ediyorsunuz. Sağlık Bakanlığına bildirip ve tüm sosyal medya platformlarında paylaşıp dava açacağım. Doktorunuz sallama rapor çıkarsın diye girmedim ben o radyasyonlu cihazınıza. Bana check up tan bile daha iyi diyen yine hastanenizin Gastroloji profesörün sözüyle girdim. Şimdi ise herkes birbirinin üzerine atıyor kimseye ulaşılmıyor. Demek ki ulaşmak için farklı yasal yollara başvurmam gerekiyormuş.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Geciken Tomografi Sonuçları ve Hasta İhmali

11 Şubat 2025 20:09