Chery Omada 5 DVD Multimedya Arızası

Zafer'in Teşekkür Mesajı
“Mengerler servisinde araç kabul de hizmet veren Emre bey ve Chery ustası ömer bey çok ilgili ve sıcak kanlılar kendilerine buradan çok teşekkür ederim”

Chery Mengerler bayisi, Omoda 5 multimedya ekranı DVD arızalı değiştirilmesi gerekiyor, dedi ve 10 Haziran da sipariş verildi. 31 Temmuz dahil halen cihaz gelmediği söylendi 60 güne yaklaştı aracı donanımında asla kullanamıyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

31 Temmuz 2024 13:36 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Zafer Ç. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Merhaba Zafer Ç. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Merhaba, Zafer Ç. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Zafer
15 Ağustos 2024 16:55

Chery Omoda 5 Multimedya Ekran Sorunu

"Teşekkürüm müşteri hizmetlerine gerçekten çok yardımcı oldular hızlıca çözüm buldular ama Samsun Chery blf otomotive servis çalışanları yetersiz kaldı bunu belirtmek istedim benim sorunumu müşteri hizmetleri çözdü tekrar teşekkürler"

1 Destek

Chery Tiggo 8 Yedek Parça Problemi

1 Ekim 2024 14:228.326

"Pınar hanıma çok teşekkürler ederim. İlgisinden dolay"

1 Yorum

Tümünü Gör