Serdar sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 21:09

E Epttavm üzerinden 2 paket 10 kg OMO matik aldım. Ürünlerin sahte olduğunu anladım. Bununla ilgili olarak Şikayetvar üzerinden araştırma yaptıktan sonra benimle aynı konuda birçok kişinin sorun yaşadığını gördüm. Bu konuda Unilever firmasının kesinlikle çözüm üretmesi gerekmektedir. OMO matik markasına güvenerek 2 adet 10 kg deterjan benim gibi birçok insan mağdur edilmektedir. Bu konuda önlem alınmalıdır. Özellikle satıcıların ve barkodlarının bir şekilde orijinalliğini tespit edebileceğimiz online bir barkod okutma sistemini sağlamalıdır. Sonuçta biz OMO matik markasına güvenerek başka bir anlamda Unilever firmasına güvenerek alışveriş yapıyoruz.

profile profile profile
01 Ağustos 2023 09:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

02 Ağustos 2023 13:31

OMO markasının arkasında Unilever gibi bir firma var. Ve bu marka adı altında sahte ürün üretilmesinde ve bunun satışının yapılmasında bu konuda önlem almamak suretiyle sizinde suçunuz, sorumluluğunuz ve insanların mağduriyetinde payınız var. Bu suç sadece sahte ürün üreten kişilerin veya firmaların değildir. Bu suç unsurunda bu konuya ehemmiyet göstermemek suretiyle sizinde payınız var.

Deniz
Deniz

Barkod okuyucu ile okuttum. TMO 5 litrelik ayçiçek yağı çıktı. Şaka gibi.

Hayal Kırıklığı: Sahte OMO Deterjan

Tufan