Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

Omix X6 Alma Pişmanlığı

13 Haziran 2024 00:42

Telefonu aldığımdan 2 saat sonra kapanıp kendiliğinden açılmalar başladı. Sonrasında telefon açıkken kapandı en son Wİ-Fİ'ye bağlanmama navigasyon ses sorunları başladı. Servise götürdüm yenisini verdiler ama yine Wi-Fi sorunu ekran sorunu devam hatta videolu mail attım para iadesi istedim ses yok. Aradım servise getirin diyorlar yedek telefonum yok gönderemiyorum. Çalışıyorum götüremiyorum saçma sapan bir çıkmazdayım aldığım günden beri pişmanım.

24 Haziran 2024 12:54 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

24 Haziran 2024 18:14

Müşteri temsilciniz Mehmet beyle yapılan görüşme sonrası telefonla ilgili sorunların olduğu videoları mail adresinize gönderdim.

Çiğse
Çiğse

Ben de uğraşmaktan yoruldum videoları göndermeme rağmen 3. Şahıs oyunlar olduğu için servise göndermeden bir şey yapamazlarmış 4 farklı oyun, 4 farklı internet ve 4 farklı yer komik

Yaprak

Ben bir şekilde yine götürdüm servise iade alin diye telefon kontrol edildi ve tabii ki sorun tespit edildi. Değişim yapılacak dendi iade almıyorlarmış değişim yaptırmadım. Hayır bir de telefonu tamir ediyorlarmış değişiyorlarmış gibi bir lütuf içindeler yasal yollara başvuracağım

Omix Telefonum Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

22 Temmuz 2023 00:01

Osman
03 Şubat 2024 17:15
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Nazife
25 Ağustos 2023 11:20