24 Nisan 2024 00:33

19 Nisan 2024 tarihinde Neomarin Teknosa mağazasına gittim ve oradaki personel Omix 7'yi önerdi. Hızlı şarj ve diğer özellikleri hakkında bilgi verildi; ancak telefonun şarjı çok çabuk bitiyor ve iki buçuk saatte şarj oluyor. Ayıplı ürün satıldığı için iadesini talep ediyorum.

01 Mayıs 2024 22:18

Hiçbir gelişme olmadı beni aradıklarını belirttiler mesaj atmışlar ulaşılamadı arayın diye aradım tekrar not aldılar ama arayan olmadı

01 Mayıs 2024 22:13

Nisan ayının 19 unda Neomarin Teknosa mağazasına gittim oradaki temsilcisi özellikle omix 7 telefon önerdi aldım. Aldığımdan bu yana telefonun şarjı çok hızlı bitiyor akşam şarjdan çıkarıyorum sabah kalktığımda yüzde 70 e düşüyor Teknosa kabul etmiyor

26 Nisan 2024 11:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

01 Mayıs 2024 22:17

Merhaba sizleri aradım dönüş yapacağız dediniz dönmediniz mağazaya gittim ama kabul etmiyorlar hatayı. Orada hızlı şarj oldu ama bu sorun her zaman olmuyor bazen yavaş bazende hızlı şarj oluyor. Ama özellik şarj Kendi kendine hızlı tükeniyor. Mağazaya gittim arkadaş normal diyor benim elimde başka marka telefon var bir yıldır kullanıyorum o bile bu kadar hızlı şarj bitmiyor sorunumun bir an önce çözüm bulmasını istiyor

06 Mayıs 2024 15:16

Değerli Kullanıcımız, Şikayet sürecinizde sizlere bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

22 Mayıs 2024 14:47

26 Haziran 2024 16:46

Nursel
05 Mayıs 2024 15:51
Omix X6 Şikayet Var
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
30 Nisan 2024 23:51