Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Oliz Plus Üyeliği Ve Arçelik Personelinin Bilgisizliği

Erkan
20 Ağustos 2024 10:30

Oliz Plus üyeliği hakkında. Arçelik firmasından bir ürün almak için oliz adlı programa üyelik yapılması gerektiğini belirttiler. Üyelik yaptık ve program içerisinde oliz Plus adlı ücretli bir uygulama olduğu ve buna üye olunursa %5 indirim daha olduğuna dair bir bilgi vardı. Fakat ne iki müşteri temsilcisi ne Arçelik bayisindeki ilgili kişi konuyu bilmiyor.

Biz bu işlemleri bilemedikleri için ürünü normal indirimden alarak çıktık. Daha bitmedi çünkü 1 gün sonra konuyu bilmeyen bir müşteri temsilcisi, her zamanki gibi müşteri savma cümlesi iletti; "teknik arıza nedeniyle" şu Plus üyeliği yapılamıyormuş, daha sonra tekrar deneyecekmişiz. Neyse, çok teşekkür ederiz. Personelinize eğitim vermediğiniz için...

profile profile

Oliz Plus Uygulaması Vaat Ettiği İndirimi Vermiyor

Nihal
06 Ocak 2024 20:23
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
09 Mayıs 2024 12:17
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Ocak 2025 10:17
Oliz Arçelik Plus Üyeliğinde İndirim Sorunu!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Oliz Plus Üyeliğinde İndirim Var, Taksit Seçeneği Yok: Müşteri Avantajı Yerine Zorluk Yaşıyorum

22 Temmuz 2025 19:41
oliz-plus-uyeliginde-indirim-var-taksit-secenegi-yok-musteri-avantaji-yerine-zorluk-yasiyorum-2.jpg
oliz-plus-uyeliginde-indirim-var-taksit-secenegi-yok-musteri-avantaji-yerine-zorluk-yasiyorum-1.jpg
Abdulhalim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Oliz Plus Üyeliğinde İndirim Avantajı Taksitli Ödeme Kolaylığını Engelliyor

Abdulhalim
23 Eylül 2025 13:14