Murat sonuçtan çok memnun

Olimpia Oto Camları On Camdaki Optik Sorunu

26 Temmuz 2023 15:07
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Olimpia oto camdan Adem bey ve Sinan beyin yardımlarından dolayı teşekkür ederim cam yenisi ile ücretsiz değiştirildi ayrıca Nevşehir Erdoğan oto cam'a teşekkür ederim”

İyi günler 07.07.2023 tarihinde Hyundai ERA aracıma olimpia marka ön camı değiştirdim. Camdan sonra aracı kullandığımda gözümde ağrı oluşuyor. Başka araçlara bindiğimde gözümde böyle bir sorun olmuyor. Taktırdıktan birkaç gün sonra camı takan firma ile görüştüm, baktılar bir sorun yok dediler ama cam beni rahatsız ediyor. Bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

26 Temmuz 2023 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)
07 Ağustos 2023 12:33

Merhaba tarafımla halen iletişime geçilmedi.

23 Eylül 2023 16:11

İbrahim sonuçtan çok memnun

Hatalı Ön Cam Montajı

20 Ekim 2024 18:55
"Doraglass firmasının ilk önce Samsun bayiisine sonra Trabzon'daki bayramoğlu oto cam servisine teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı"
Sefa sonuçtan çok memnun

Olimpia Oto Camları Sıfır Ürünün Garantisi Olmaması

20 Temmuz 2023 08:02
"Şikayetimi dile getirdikten sonra Olimpia İzmir bölge sorumlusu Emre bey anında benimle irtibat sağlayıp kendi aracıymış gibi sonuna kadar süreci takip edip ilgilenip 1 kuruş masraf etmeden sıfır ürün değişimi ile mağduriyetimi gidermiştir kendisine ilgi ve alakasından ötürü ve Olimpia firmasına da çok teşekkürler"
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurlu Oto Cam, Orijinal Oto Cam Aldatmacası

18 Eylül 2023 14:59