Semih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 11:42

Merhaba;
18.08.204 tarihinde oley.com sitesinde 4697262730909789 numaralı kuponum resimlerde görüldüğü üzere Antalya Spor kalecisi 4 adet kurtarış yapar oynadım ve kazandım. Hem kendi istatistiklerinde ayrıca tüm platformlarda 4 adet kurtarış olarak geçiyor. Fakat oley.com kuponumu kaybetti olarak gösterip paramı vermedi. Defalarca görüştüğümde merkezi bahis sisteminden bu şekilde karar verildi 1 adet kurtarış yapmış dendi. 1 kurtarış yapan Beşiktaş kalecisi yani yanlış sonuçlandırma yaptılar. Spor toto başkanlığına gerekli dilekçeyi mail olarak paylaştım şikayetimi bulundum onlardan 2 gün sonra gelen cevap karar bu şekilde verilmiş mahkeme gidebilirsiniz deniyor. Yani Türkiye'de yasal olarak oynadığımız bir sitede arkamızda kimse yok ve paramız verilmiyor. Sorunum ile de kimse ilgilenmiyor. Kanıtlı bir şekilde kazandığım belli olmasına rağmen.

21 Ağustos 2024 18:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli üyemiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, Oley.com Kazanmanın sesi, bahsin adresi.

Serkan

Reis aradılarmı seni benimde buna benzer bir sorunum oldu çözdülermi acaba bilgi verirsen sana zahmet çok iyi olur

Semih

211 bin kazanan kuponuma %10 Bonus yükleyip geçiştirdiler sadece

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kazanan Kuponumun Kazancı Yanlış Sonuçlandırıldı Ve Ödeme Yapılmadı

18 Ekim 23:44

Sezayi
21 Aralık 2024 05:17
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
18 Şubat 2024 16:15