Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Öküz Roof Ankara Optimum'daki Gürültü Sorunu

09 Aralık 2023 02:07

Ankara Optimum Outlet AVM'de bulunan mekanın yalıtımı gözden geçirilmeli! AVM'nin hemen karşısında bulunan sitelerde oturuyorum ve artık uyuyamaz oldum. Siz eğlenirken ben burada uykusuz kalmak zorunda mıyım? Gece geç saatlere kadar süren gürültü yüzünden başımız ağrıdı, yeter.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Beyza
Beyza

Bir dönüş sağlandı mı acaba şikayet ediyorum fakat hiçbir cevap yok. Bazı günler özellikle daha da ses açılıyor

Marina

Son birkaç ay her gece gelen sesten dolayı salonda uyumak zorunda kaldım. Son haftalar attık evimizin her köşesinde bu gürültüden Kurtuluş yok. Mekanda yapılan ses yalıtımı kesinlikle yetersiz kalıyor. Etrafta yaşayan site sakinleri buna maruz kalmak kesinlikle sorunda değil. Özelikle yaz gelince ve camlar açılınca ne yapacağımızı hiç fikrim yok. Umarım bunun bir çözümü bir an önce bulunup normal hayata dönebiliriz.

Marina

Bence de son günler ses arttı... Biz de şikayet ederiz artık nereye ediliyorsa çünkü çekilmez hale geldi. Perdeler durumu kurtaracağını sanmıyorum açıkçası. Sonuç olarak cam balkon gibi. Geçen gün de bizim yönetimize gittim imza falan toplanıyor mu diye.

Kübra

Sözde yalıtım yaptık hatta perdelerimiz de yalıtımlı diyorlar perdeleri çekmiyorlar ki yalıtımı sağlasın. Ben camdan bakıyorum olduğu gibi açık camları. Şikayetlere de aldırmıyorlar biz eşimle birçok yere şikayet ettik AVM'ye bile yazdık ama dinlemiyorlar çokta bence gördüğüm kadarıyla hatta sanki daha da artırdılar. Belediyeye siz de şikayette bulunun ne kadar çok o kadar iyi umarım bu gürültü sona erer

Aynı bölgede oturuyorum ve her gece 2'ye bazen 4'e kadar yüksek müzik ile gürültü kirliliği yapılıyor. Burası geceleri sessiz huzurlu bir yerdi, ancak şu anda kitap okumak, gece çalışmak ve uyumak mümkün değil. Bu mekanların ses yalıtımı yapılmıyor mu? İnsanların huzurunu bozmaya hakkınız yok.

Ben daha önce 2 kere polisi aradım bir etkisi olmadı. Etimesgut belediyesine başvurdum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına başvurmamı söylediler. Oraya da başvurdum bakalım ne olacak. Etrafta yüzlerce konut ve insan yaşıyor. Yazın camları açmak zorunda kalınca gürültü 2 katına çıkacak. Neyse bir çözüm bulunur umarım.

Kübra

Çok şükür yalnız değilmişiz 🙏🏼 lütfen belediyeye siz de haber verin şikayetçi olun birlik olalım yoksa bunlar devam edecek

12 Şubat 2024 02:51
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 03:53
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 01:55