Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Oksijen Su Arıtma Sistemleri Kusurlu Ürün Ve Personel Kalitesi

18 Temmuz 2024 13:32

Satın aldığım ürün birkaç gün sonra ses çıkarmaya sıcak bölümünden soğuk, soğuk bölümünden kaynar su akıtmaya başladı ve aşırı ısınıyordu. Video atarak durumu açıkladım sıkıntı olduğunu onayladılar. Kendi servisleri gelip söktü (servisin tarifi ile sökme teklifini kabul etmedim) kendi onay kodları ile kendi çalıştıkları Aras Kargo'ya bir top patpata sararak iade ettim kırılacak ürün var etiket yapıştırın dedim buna rağmen sebil hasar görmüş. Sorumluluğu bana atmaya çalıştılar. 1 ay dolmadan sorun çıkaran ürünü iade etmek gibi bir hakkım zaten var tüketici heyetine de başvuracağım yasal yollara da. Sizden ricam bu firma ile ilerlemeyi kesinlikle düşünmeyin şikayet varı bir okuyun ben o konuda hata yaptım. Sipariş döneminde E**** hanım kaynaklı sorunlar yaşadık D***** hanımın yapıcı tavrı nedeni ile iadeden vazgeçmiştim. Keşke kalite ilk iletişimde belli oldu deseymişim. Elimdeki doneler ile haklarımı arayacak olsam da aynı sıkıntıları kimse yaşasın istemiyorum oksijen su arıtma sistemini görünce hemen es geçin çok sıkıntılı bir firma müşteri memnuniyeti en iyi reklam mantığını kavrayamamışlar. Apartmanımdan 2 müşteriyi kaybettiler bile

18 Temmuz 2024 13:08

Satın aldığım ürün birkaç gün sonra ses çıkarmaya sıcak bölümünden soğuk, soğuk bölümünden kaynar su akıtmaya başladı ve aşırı ısınıyordu. Video atarak durumu açıkladım sıkıntı olduğunu onayladılar. Kendi servisleri gelip söktü (servisin tarifi ile sökme teklifini kabul etmedim) kendi onay kodları ile kendi çalıştıkları Aras Kargo'ya bir top patpata sararak iade ettim kırılacak ürün var etiket yapıştırın dedim buna rağmen sebil hasar görmüş. Sorumluluğu bana atmaya çalıştılar. 1 ay dolmadan sorun çıkaran ürünü iade etmek gibi bir hakkım zaten var tüketici heyetine de başvuracağım yasal yollara da. Sizden ricam bu firma ile ilerlemeyi kesinlikle düşünmeyin şikayet varı bir okuyun ben o konuda hata yaptım. Sipariş döneminde E*** hanım kaynaklı sorunlar yaşadık D*** hanımın yapıcı tavrı nedeni ile iadeden vazgeçmiştim. Keşke kalite ilk iletişimde belli oldu deseymişim. Elimdeki doneler ile haklarımı arayacak olsam da aynı sıkıntıları kimse yaşasın istemiyorum oksijen su arıtma sistemini görünce hemen es geçin çok sıkıntılı bir firma müşteri memnuniyeti en iyi reklam mantığını kavrayamamışlar. Apartmanımdan 2 müşteriyi kaybettiler bile

18 Temmuz 2024 23:12 (Şikayetten 9 saat sonra)
Dilek
Dilek
18 Temmuz 2024 23:29

Paketlemeyi gelen servis yapacak diye konuştuk gelen servis bir kat sarıp bıraktı bu görseli tarafınıza ilettim ve güvenli olsun diye kalın patpat ile sardım taşıma hatası çalıştığınız kargo ile alakalı. Kaldı ki ürün haftasına sıkıntı yarattı sıfır aldığım ürünü garanti kapsamı bitmemişken neden ayı dolmadan tamir edilmesini kabul edeyim. Kullanıcı hatası yok kablolar üretimde birbirine yakın yapılmış dendi. Sesli çalışması, ısınması ve su ayarlarının ters çalışması nedeni ile ürün size gönderildi. Bugün personeliniz içinden su geçen ürün iade edilmez dedi akıl tutulması bir yorumdu şu artıma cihazının içinden su geçmesinden daha normal ne olabilir acaba? Bu açıklamayı yazılı olarak istedim içinden su geçen ürün sıkıntılı bile olsa nasıl geri alınmaz kullanmadan kusurlu ürünü nasıl anlarız mesela? Kurulum ücretine gelince sitede asla böyle bir ibare yokken talep edilen bir durumdu haklıydım sonuna kadar arkasındayım bu durumun her şey dahil imajı oluşturulup para talep edilmez. İsterseniz şikayet varda bulunan şikayetleri tekrar okuyun müşteri memnuniyetiniz var mı bir kez daha gözden geçirin. Yarın sizden içinden su geçtiği için su artıma cihazınızın tüm sorunlarına rağmen haftasına sıkıntı çıkarmasına rağmen değiştirmiyoruz yazısını bekliyorum. Ş*** hanım dönüş sağlayacaktı bu konu ile ilgili rica ediyorum sabah iletilsin bana

08 Eylül 2023 21:54
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 14:32

13 Aralık 2024 16:55
Recep sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 14:13