Oğuz Elektronik (Ataşehir) Uzun Bekleyiş Ve CarPlay Arızası Sonrası Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

14 Mart 2024 08:57

1 martta Ataşehir Oğuz elektronikten aracıma multimedya aldım. 45 dakika sürecek dedi 3 saat beklettiler ona da eyvallah 13 martta cihaz CarPlay arızası verdi. Aradım 14 Mart sabahı için sözleştik gittiğimde usta hastanede dediler. Uzak yerden geldiğimi nasıl çözüm üretebileceğimizi sordum. Orada ki diğer kişi hastası var biraz anlayışlı olun tarzı cümleler söyledi. Ben ise sadece uzaktan geldiğimi siz bakıp bakamayacağını diye sordum şahıs bir bağırmaya başladı. Ses tonunu yükseltme dediğimde siz ne istiyorsunuz başka zaman gel değişiriz değişmeyiz demiyorum (kendi yırtarak, bağırarak) tarzı konuşmaya döndü iş cihazı satarken 2 yıl garanti problem oldu mu arayın. Gidince ki muamele bu müşteri ile diyalog kurmayı bilmeyen bir işletme kendileri telefonda konuşurken de söylüyorlar. 30 yıllık iş yeriyiz diye 30 yıllık yapılan iş bıkkınlığı var üzerlerinde uygun fiyat diye gidip yaptırdım. Bu tür diyalog kuran bir işletme olduğunu bilsem yaptırmazdım. Başıma gelen bu diyalogdan sonra Google yorumları okuyunca fark ettim böyle bir işletme olduğunu gitmeden önce araştırın.

Otomultimedya.com İsimli Ümraniye İşletmesi

20 Nisan 2024 20:55