Yağmur sonucu yetersiz buldu

Odamiss Mobilya Pişmanım

18 Haziran 2024 12:40

2020'de yatak odası ve salon takımı aldık. Binlerce kez pişmanım. TV ünitesi çekmecesi kulp yerleri biri aşağıda, diğeri yukarıda. Salon takımı desen defolu, yatak odası başlığı aynalı şerit kırık, sürgülü kapaklar sorunlu. Zaten montaja da yabancılar geldi. Aynalar eksikti, sonradan geldi. Onların da daireleri yamuk, ayna boşluğu var bir tarafında.

Bunlar fabrika çıkış hatalı ürünleri ve teşhir ürünleri satıyor, çünkü bu kadar sorunlu ürün olması imkansız. Hakkımı helal etmiyorum. Sorun iletildiğinde ilgi yok, üstelediğiniz zaman da gözdağı veriyorlar. Kimse boş değil, ahkam kesmekle olmaz. İşinizi düzgün yapın, bir gün birilerine denk gelirsiniz. Allah yarattı demez, bilmem anlatabildim mi?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Hizmet Ve Bozuk Ürün: Müşteri Mağduriyeti

11 Ocak 2025 21:45
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:51

09 Mayıs 2024 11:10
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 13:21
Kamil sonuçtan memnun

Yatak Odası Takımı Teslimatında Sorunlar Zinciri

07 Kasım 2024 13:05
"6 ay sonunda tekrar çözüm aramak için mağazaya gittiğimizde Türkan ve İlayda hanım ile karşılaşmamız sorunumuzu çözmemizi sağladı. Kendileri süreçte şimdiye kadar karşılaştığımız tüm olumsuzlukları giderebilmek için içtenlikle yardımcı oldular. Firmaya karşı olan tutum ve yargımızı tekrar olumlu olarak değişmesini sağladılar. Eğer firma ile yolunuz kesişirse kesinlikle İlayda hanım ve Türkan hanım ile yolunuz kesişmeli çok yardımseverler ve sonuç odaklılar. Müşteri memnuniyetini çok önemsiyorlar. Çok teşekkür ederiz kendilerine."