Adnan sonuçtan memnun

Obilet Üzerinden Alınan Biletlerin Faturası Yok

Adnan
10 Aralık 2024 17:18

08.12.2024 tarihinde Gaziantep-Gebze için 4 personelim için Obilet üzerinden bilet aldım. Fatura için seyahat firması ile iletişime geçmeye çalıştım ama firma ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşamadım. Otogarda acenteye gittiğimde 'Fatura veremiyoruz' diye kovuşturdular. Obilet firmasının da iletişim bilgilerine ulaşamıyorum. Canlı destek kısmında e-bilet sorgusunda 'Biletiniz henüz oluşturulmadı' diye uyarı çıkıyor. Acil çözüm istiyorum.

obilet-uzerinden-alinan-biletlerin-faturasi-yok-4.pdf
obilet-uzerinden-alinan-biletlerin-faturasi-yok-3.pdf
obilet-uzerinden-alinan-biletlerin-faturasi-yok-2.pdf
obilet-uzerinden-alinan-biletlerin-faturasi-yok-1.pdf
10 Aralık 2024 18:01 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

13 Aralık 2024 16:54

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

İbrahim

Obilet Paramı Hala Ödemedi
Ender sonuçtan çok memnun

Ender
08 Eylül 2024 00:34
"Problemim iki gün içinde çözüldü teşekkür ederim"
Obilet İstemeden Fatura Vermiyor
Ali sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 15:24
"Aynı gün içerisinde benimle iletişime geçtiler. Ertesi gün ise sorunumu çözüme kavuşturdular. Ayrıca müşteri temsilcisi Enes bey de çok nezaketli bir şekilde hitap ediyordu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Berra sonuçtan memnun

Berra
28 Ekim 2024 09:09
"Merhabalar, Bana kısa zamanda dönüş sağladığı ve sonuç odaklı yaklaştığı için müşteri temsilcisi Alev hanıma teşekkür ederim. Ayrıca firma olarak iletişim problemleri üzerine daha çok eğilmelerini tavsiye ederim. Şikayet etmeden önce çözüme kavuşturmak isterdim."
O-bilet'te Para İadesi Ve İletişim Sorunları