Merve sonuçtan hiç memnun değil

Oba Restaurant Kaba Davranış Ve Konuşma

29 Şubat 2024 01:28

Gezdiğim yerler arasında, karşılaştığım muamele açısından unutamayacağım bir yer var. Nişanlımla birlikte keyifli zaman geçirmek için buluşmuştuk. Ancak ayrılmak üzereyken siparişimizi getiren kişi tarafından 'burası aile yeri' diyerek, sanki kabul edilemez bir davranışta bulunmuşuz gibi suçlandık. Diğer çiftler gibi biz de sadece oturuyorduk ve işletme sahibinin bu tutumunu ne kadar yanlış bulduğumuzu dile getirdik. Kendimizi bir aile olarak gördüğümüzü ve bu tür bir yaklaşımın kabul edilemez olduğunu sakin bir şekilde ifade ettik. Siparişi alan kişi, bu uyarının genellikle müdürlerinin talimatı olduğunu belirtti. Biz sadece kahvemizi içmişken, bu absürt suçlamalar karşısında şaşkına döndük ve tepkimizi dile getirdik. Nişanlımın sinirlenmesini önlemeye çalıştım ve olası bir sorunu engellemek için çaba sarf ettim. Ancak tüm bunlar günümüzü mahvetti.
Karşılaştığımız kötü tavır ve yaklaşımlar o kadar düş kırıcıydı ki, hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. İçeri giren bazı müşterilere yapılan davranışların kasıtlı olduğunu ve onları göndermeye çalıştıklarını düşündüm, bu oldukça rahatsız ediciydi. 'haydi yeter, kalkın' gibi ifadelerle insanların onurunu zedeleyecek bir tutum sergilediler.

Mekana ilk girdiğimizde çok hoşuma gitmiş ve tekrar gelebileceğimizi düşünmüştüm, ancak yaşadığımız bu deneyimden sonra pişmanlık duydum. Dışarıdan ne kadar hoş görünse de, personelin tutumu ve davranışları nedeniyle puan verilemeyecek bir yer olduğunu düşünüyorum. Nişanlımla yaşadığım şaşkınlık ve üzüntüyü kelimelere dökemiyorum. Bize sanki orada kabul edilemez şeyler yapmışız gibi bir izlenim verildi. Konuşmamız ve gülmek bile dikkatlerini çekti, bu duruma inanamıyorum. Mekandan ayrılırken oldukça öfkeliydim. Adını bile anmak istemediğim bu mekanı, özellikle ziyaret etmek için yola çıkmıştık. Çalışanlarının kaba davranışları işlerini olumsuz etkileyecektir.

Mekanın tek çekici yanı boğaza sıfır konumu olabilir, ancak gördüğüm kadarıyla sadece yabancı müşterilere hizmet veriyorlar ve ilgi alaka da onlara yönelik.

Elif
Elif

Birebir aynı durumu yaşadık lütfen peşini bırakmayın böyle işletmecilik olmaz insanlara hakaret edemezler personel değişmeli eğer işletme bunu destekleyen zihniyetteyse kapatılması sağlanmalı!

01 Eylül 2023 20:58

05 Nisan 2025 03:30