Nur Pastaneleri Kaldırımda Yürürken Üzerimize Su Sıçratılması

Nur Pastaneleri Kaldırımda Yürürken Üzerimize Su Sıçratılması
01 Temmuz 2024 00:02

İyi çalışmalar diliyorum. 30.06.2024 tarihinde Denizli Acıpayam Atatürk Bulvarı'nda yürürken, Nur Pastanesi isimli işletmenin önünden iki küçük kızımla geçerken kaldırımın ucuna kadar taşan brandalarını yıkarken üzerimize su sıçrattılar. Bunun üzerine dikkatli olmalarını, oranın kaldırım olduğunu ve insanların geçtiğini söylemem üzerine özür dilemek yerine istiflerini bozmadan su sıçratmaya devam ettiler. Bunun üzerine ben sinirlendim ve kavga çıkacağını söyledim, bana bir şey yapamayacağımı söyleyip daha da tahrik ettiler. Bunun üzerine orada bir tartışma yaşadık. İşletme çalışanı kısa boylu, esmer, siyah tişörtlü ve diğeri orta boylu, gözlüklü, kırmızı tişörtlü iki genç bana istediğim yere şikayette bulunmamı, hiçbir şey yapamayacağımı söylediler. Bu kaldırımın yayalara ait olduğunu sanıyordum. Resmen dükkana dahil etmişler. Nur Pastaneleri'nde hiçbir yerde alışveriş yapmam, artık tanıdığım kim varsa onların da alışveriş yapmamalarını sağlayacağım. Her platformda bunları paylaşacağım. Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.

Antalyali sonuçtan memnun

01 Ağustos 2023 20:38
"Arayıp ilgilendikleri için teşekkür ederim."

25 Haziran 2025 16:14
Semih sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 13:13