02169121497 Kime Ait

11 Mayıs 2023 10:45

0216 912 14 97 numaralı hat, kullanıcı raporlarına ve internet veritabanlarına göre "Şüpheli" veya "Potansiyel Spam" olarak nitelendirilen bir numaradır. Bu numara hakkında herhangi bir resmi kurum, banka veya güvenilir işletme kaydı bulunmamaktadır.

Arama Nedeni ve Kullanıcı Deneyimleri

Bu numara tarafından aranan kullanıcıların bildirdiği ortak deneyimler şu şekildedir:
* Sessiz Çağrılar: Genellikle telefon açıldığında karşı taraftan ses gelmemekte ve kısa süre sonra çağrı sonlandırılmaktadır. Bu tür aramalar, hattınızın aktif olup olmadığını kontrol etmek amacıyla yapılan otomatik "ping" aramaları olabilir.
* Pazarlama veya Rahatsız Edici Aramalar: 0216 912 XX XX bloğundaki benzer numaraların, izinsiz pazarlama, internet aboneliği satışı veya anket gibi sebeplerle yoğun aramalar yaptığı bilinmektedir.
* Dolandırıcılık Riski: Kullanıcı yorumlarına göre bu ve benzeri numaraların dolandırıcılık şüphesi taşıdığı ve yüksek riskli olduğu belirtilmektedir. Özellikle kişisel bilgilerinizi veya kredi kartı detaylarınızı talep eden aramalara karşı dikkatli olmalısınız.

Ne Yapmalısınız?

* Geri Aramayın: Eğer cevapsız çağrı aldıysanız, numarayı geri aramanız önerilmez. Bu, numaranızın aktif olduğunu teyit ederek daha fazla spam arama almanıza neden olabilir.
* Bilgi Paylaşmayın: Telefonu açarsanız, adınız, adresiniz veya finansal bilgileriniz gibi kişisel verilerinizi kesinlikle paylaşmayın.
* Numarayı Engelleyin: Telefonunuzun engelleme özelliğini kullanarak bu numaradan gelecek sonraki aramaları durdurabilirsiniz.

Bu numara ile ilgili farklı bir deneyim yaşadıysanız veya numaranın kime ait olduğunu öğrendiyseniz, diğer kullanıcıları bilgilendirmek için yorumlarda belirtebilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

4 Yorum

Yasemin
Yasemin

Normalde bende tanımadığım numaraları açmam ama açmış bulundum banka diye sonra da kapatmadım anket yapacağız dedi bir sürü sorular sordu siyasetle ilgili kişisel yaş okul öğrenim durumu eş bilmem ne kadının sesi de sanki yabancı gibi geliyordu şivesi vallahi telefonu kapattıktan sonra da pişman oldum sonra numarayı Aradım böyle bir numara yok diyor çalmıyor bile neydi şimdi bu anlamadım inşallah kötü bir şey çıkmaz. Başına böyle bir şey gelenler yazarsa çok sevinirim hani kötü bir şey oldu mu falan

Aslıhan
Aslıhan

Yaşadığım yer hakkında Anket yapmak istediler.

Gürman
Gürman

Aksoy şirketinden aradıklarını ve anket yaptıklarını söylediler.

Fayize
Fayize

İGDAŞ adına anket yaptıklarını söylüyorlar fakat İGDAŞ'a sorduğumda ise böyle bir hizmetlerinin bulunmadığı söylendi.

02129001197 Kime Ait

07 Ocak 2024 17:45