Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Otel Ücreti İadesi Hala Yapılmadı: Çirkin Tavır Ve Niyet

Otel Ücreti İadesi Hala Yapılmadı: Çirkin Tavır Ve Niyet
24 Aralık 2024 14:52

26.08.2024 tarihinde girdiğimiz nuh un gemisi otel Bafra köyü iskele isimli otelde üç kişi 5 gün kaldık. Otel girişinde toplam ödememiz ücretten ayrı 2500 TL aldılar. Bu konuda tur acentası tarafından uyarılmıştık. Bu parayı daha sonra iade edeceklerini söylemişlerdi. Otelde de bu ödemenin zorunlu olduğunu sonradan iade edeceklerini ifade ettiler. Çıkarken bir problem olmadığını parayı geri ödeyeceklerini tekrar edip, ancak o anda kredi kartı iadesinin mümkün olmadığını, sonra bir ay içinde paranın iade edileceği bilgisi verildi. Ödeme hala yok. Makbuzlar elimde. Otele ulaşamıyoruz. Tavır ve niyet çok çirkin görünüyor. Mesnetsiz alınan paramın en kısa zamanda geri ödenmesini istiyorum.

14 Şubat 2025 15:40

Daha önce ilettiğim bir şikayettir. Bahsi geçen otelin hiçbir ilgisi ya da çözüm önerisi ya da umuru olamadığından bir kez daha yayımlamak gereği duyuyorum.

En azından otelin tavrı ve hizmet anlayışı ile ilgili diğer müşteriler bilgi sahibi olsunlar.

İkinci şikayet

Salih sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 00:05
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nuhun Gemisi Otelinde Depozito İadesi Sorunu

13 Ocak 2025 16:14
Nuhun Gemisi Otelinde Depozito İadesi Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Eylül 2025 20:29