Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Nüfus Ve Vatandaşlık İşlemleri

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Nüfus Ve Vatandaşlık İşlemleri
Ercan
17 Haziran 2024 20:4930.173

Siteden. Kontrol. Ettiğimde böyle bir mesaj geldi. Ne demek acaba anlamadım.
Evlenme. Yoluyla Türk

Yorumlar(61)

8 Temmuz 2025 19:42

O mesajdan sonra ne yaptınız Sonuç ne oldu. Acaba paylaşırmısınız

7 Temmuz 2025 20:44

Merhaba evlenme yoluyla Vatandaşlığınız başvurusu tarafinize tebliğ edilmiştir ne demek. Ne yapmam lazım

Kübra
Kübra
27 Mart 2025 00:07

Merhaba sonucunuz ne oldu

Ayşe
Ayşe
3 Mart 2025 20:07

Bana da aynı mesajdan geldi anlayamadım çıktı mı çıkmadı mı çıkmayanlar mı böyle mesaj geliyor

Hatice
Hatice
18 Ocak 2025 01:06

Sizin şu an ne durumda dava açtınız mı bizmde red geldi şu an beklemedeyiz

Ali
Ali
26 Aralık 2024 00:37

Merhabalar, Nasıl olur da red nedenini söylemiyorlar? Elinizde bir evrak yok mu? Dava açtınız mı?

Abbas
Abbas
17 Aralık 2024 02:50

Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir bu ne zaman bitecek

Nurettin
Nurettin
3 Kasım 2024 21:23

Sonuç ne oldu hocam

Nuri
Nuri
30 Ekim 2024 19:01

Peki neden red aldınız problem neydi

Talha
Talha
11 Ağustos 2024 23:19

Sonuçevlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz tarafınıza tebliğ edilmiştir. Yazıyor ilgili makam neresi Fatih il müdürlüğü mü gidip soruyormuyuz?

Kemal
Kemal
7 Ağustos 2024 23:35

Benim 2021 den beri bekliyorum. Karar verilmek üzere ilgili makamlara gönderilmiştir çıktı bende. Ama 2022 de onay aşamasından geri döndü. Eksik evrak diye. Şu an hepsi bitti. Kara makamında evraklar. Bizi sıkıntıya sokan yabancı uyruklu eşime ve 6 yaşındaki Kızına aynı dosyada vatandaşlık başvuru yaptık. Hep kızının evrakların sıkıntı çıktı. Aynı dosyada olduğu için eşimde kimliğide beklemede kaldı. Teçrübelerime dayanarak diyorum. Benim ki gibi durumunuz varsa Önce eşinize başvuru yapın 10 gün sonra çoçoğuna başvuru yapın. Bir arkadaşıma söyledim böyle yaptı eşinin kimliği geldi. Kızı daha gelmedi. Bizden sonra başvuru yaptı eşi aldı.

16 Temmuz 2024 10:56

Karşıma çıkan bir bilgide, süreç sırasıyla şu şekilde devam ediyormuş: 1) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığın Kazanılması başvurunuza ilişkin araştırma ve değerlendirme süreci devam etmektedir." 2) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmek üzere onay aşamasındadır." 3) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuz Karar Makamına sunulacak olan listeye dahil edilmiştir." 4) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığın Kazanılması başvurunuz karar alınmak üzere Karar Makamına gönderilmiştir." 5) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığın Kazanılması başvurunuz sonuçlandırılma aşamasındadır." 6) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunun tarafınıza tebliğ edilebilmesi için başvuru makamına müracaat etmeniz gerekmektedir." 7) "Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvuru sonucunuz tarafınıza tebliğ edilmiştir." Siz bu aşamalara tek tek şahit oldunuz mu acaba?

16 Temmuz 2024 10:30

Merhabalar. Sonuç tebliğ edildi mi? Olumlu mu olumsuz mu acaba? Bizde de 5 aydır "araştırma ve değerlendirme süreci devam ediyor" yazılıyor. Sizin kaç ay sonra yazı bilgisi değişti acaba?

Havva
Havva
8 Temmuz 2024 13:56

Merhaba siz tam olarak hangi ayda başvurdunuz ve ne kadar sürede bu bildirim geldi acaba biz 1 sene olacak bekliyoruz da merak ettim

Bülent
Bülent
24 Haziran 2024 16:01

İlk nüfus müdürlüğüne müracaat ediniz bizde bekliyoruz başvuru yapalı 1 yıl oldu araştırma ve değerlendirme aşamasında yazıyor

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri, Vatandaşlık Başvuru Sorgulama!

Meryem
19 Nisan 2024 14:5010.065

15 ay oldu başvuru yapalı süreç hala bu şekilde geliyor 'Evlenme Yoluyla Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunuza il...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Vatandaşlık Başvuru Durumu

İsmail
11 Mayıs 2024 16:1225.277

Merhaba, Ben Genel Olarak Türk Vatandaşlığının Kazanılması başvurunda bulundum. 7/07/2023'de ''vatandaşlık başvurunuza ...

2 Destek5 Yorum

Öne ÇıkanKonular