Murat sonuçtan hiç memnun değil

Novarge Online Eğitimin İptal Edilmedi

13 Mayıs 2024 19:40

https://novarge.com üzerinden online eğitim satın aldım. Online eğitim Yapay Zeka üzerine programlama idi. Eğitim Programla üzerine çıkmadı. Eğitimi 3 gün önce aldım. Eğitimi iptal etmek istedim. Birkaç defa aradılar niye iptal edeceğimi sordular. Bende beklentileri karşılamadığını söyledim. Onlar tamam dedi. Ama Eğitim hala iptal edilmedi ve ücreti tarafıma ödenmedi.

profile profile
14 Mayıs 2024 10:55

Şirketle WhatsApp dan yazışıyorum. Şirket önce şikayeti kaldırmamı istiyor iade için. Bende diyorum ki iade edin kaldırayım. Kabul etmiyorlar. Şirket resmen paramı kasp etti.

14 Mayıs 2024 11:14 (Şikayetten 15 saat sonra)
14 Mayıs 2024 12:06

Buraya boş boş yazı yazıyorsunuz ve sorunumu çözmüyorsunuz. Şirin görünmenizin bir manası yok. Benim sorumu çözün

14 Mayıs 2024 12:19

Şikayet var üzerinde 20 - 30 şikayet var hakkınızda neredeyse tamamı şikayetlerini çekmiş. Bana yaptığınız gibi buraya şikayet eden insanlara aynısını mı yaptınız. Şikayetinizi kaldırın ondan sonra ödeme yapalım diye mi uyarıyorsunuz. Yönetimle görüştüm şikayet kaldırılmazsa ücret iadesi olmayacak diyorsunuz. Sanırım sizi şikayet edenlere böyle davranıyorsunuz. Bu doğru bir politika değil. Böyle bir yere varmazsınız.

14 Mayıs 2024 12:56

Facebook da bir sürü reklamınız var birinin altına yorum yazdım. Hemen silmişsiniz. Güzel bir Reklamınız var ve insanlara şirin görünmeye çalışıyorsunuz. Şirin görünmekten öteye gidemiyorsunuz.

14 Mayıs 2024 13:07
14 Mayıs 2024 13:10

Paramı kasp ettiniz. Ne yapıcı yaklaşımdan bahsediyorsunuz. İade edeceksin o kadar. Bu kadar zor mu?. Size hakaret etmedim. Hakkımı arıyorum. Anlaşılan. Tüketici Mahkemesi'ne vermekten başka care bırakmadınız. Bugün içerisinde iadem gerçekleşmez ise yarın Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Bilginiz olsun.

14 Mayıs 2024 13:25
14 Mayıs 2024 13:31

Hakaret ve Tehdit nerede var. Bütün yazışmalar elimde. Siz beni Tehdit ediyorsunuz. Şikayeti kaldırın ondan sonra iade edelim diyorsunuz. Bu Tehdit değil de nedir? Nerede hakaret etmişim. Kişiye ya da kuruma. Küfür var mı? Ben Türkçe konuşuyorum ve yazıyorum sanırım siz en ufak bir şeyi tehdit olarak algılıyorsunuz. Hakkını aramak suç mu oldu.

Snr
Snr

Bende başvuru yapacaktım, dedim bir firmayı araştırayım. Fakat bu yorumunu görünce vazgeçtim.

Sermin
Sermin

Kral senin sayende şirketin gerçek yüzünü gördüm. Sağ ol bir kişinin bile dik durması neleri değiştirir gördüm.

Vaat Edilen Eğitim Ve Destek Sağlanmadı, Paramı Geri İstiyorum

Oğuzhan