Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Nouvelle Vie Güzellik Merkezi Nouvelle Vie Estetik Ve Güzellik Fethiye Şubesi Hk.

15 Mart 2024 17:04

Öncelikle yorumların iyi olduğuna bakmayın. Bu yorumları hizmet alan kişiler tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Ben de buna güvenerek gittim ve epilasyon paketi aldım. Israrla alexandrite istiyorum dememe ve olduğunu söyleyerek onaylamalarına rağmen ilk seansa bana alex marka bir buz lazer işlemi yaptılar. Direkt söyledim böyle anlaşmadığımızı ama kabul etmediler. Ekstra ücret ödeyerek soprano markasına geçtim. Ah keşke o an bıraksaydım. İşlemi yapan kişi hep farklı kişilerdi ve üslup olsun, işini düzgün yapma olsun asla profesyonel değiller. En son 3 ay önceden randevu almama rağmen aynı saatte 8 kişiydik ve 1 saat beklettiler beni. Tepki gösterdim, kötü bir karşılık aldım. Orada yetkili olan M**** Hanım ile görüşmek istediğimi söyledim ve neymiş kendisi bu tarz durumlarla ilgilenmiyormuş. İşleme aldılar sıfır ilgi zaten. İmza atacağım benim yerime başkası imza atmış. Neymiş dosyalar karışmış, üstünü karaladılar. Kalan seansımı öğrenmek istiyorum söylemediler, sistemlerinde sorun varmış. Tepkime karşılık sanırım randevuyu şimdiden almak istememe rağmen randevu da vermediler çıkınca ararmışım. Gerçekten o kadar kötü bir yer ki. Bir çok ilde ben epilasyona gittim İzmit gibi bir yerde bir de böyle kötü bir hizmetin olmasına çok şaşırdım. Ayrıca içeride paketim kaldı ama o günden sonra direkt bıraktım. Ha helal ediyor muyum kalan ücretimi asla :) Bence uzaklaşın buradan :)

İrem sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 15:57

Suit Güzellik Merkezleri Soprano Cihazı Lazer Epilasyon

03 Eylül 2024 13:24
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Beklentileri Karşılamayan Lazer Epilasyon Deneyimi

22 Haziran 2025 17:19