Vural sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Northsport Ücret İadesi Saçmalığı

Adidas Northsport Ücret İadesi Saçmalığı
24 Mayıs 2024 13:08

1 yıl önce Hepsiburada platformu üzerinden northsport isimli satıcıdan Adidas marka ayakkabı aldım ve ayakkabının kenarlarında açılma olunca incelemeye gönderdim. Sonuç olarak Adidas isimli markadan incelemenin olumlu olduğu sonucuna varıldı ve ücret iadesi yapılmasına karar verildi. Ücret iadesi 1 yıl önce yapmış olduğum fiyat üzerinden yapılmaktadır ayakkabıyı 1999 TL'den aldım ve şu an güncel fiyatı 2 katına artmış bulunmaktadır. Aynı ayakkabıyı bile alamıyorum. Firma yetkilerinin ve satıcının konunun enflasyon muhasebesi yapmadan ücret iadesi yapması tamamen bir saçmalıktır. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

İbrahim
İbrahim

Selam bu tarz bir durumu başka bir marka ile yaşadım. Emsal fiyat gösterip Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin sorun çözülür. Ben büyük bir elektronik markasında bunu yaptım zira 1 yıl önce aldığım oyuncu klavye mouse seti ile bir yıl sonra alabileceğim aynı değil fiyat ve ürün garantide. Yan yenisi ya da tamiri olması gerekli para iadesi büyük şirketlerin şu sıralar yaptığı bir tüketiciyi ezme politikasıdır. Hakkınızı arayın.

16 Eylül 2023 15:54
Northsport Hepsiburada Ürününün Arkadaşında Durmuyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 19:01
Müşteri Mağduriyeti Yaşamak İstiyorsanız Northsport