04 Temmuz 2024 14:02

28.06.2024 tarihinde nona butikten alışveriş yaptım. XL beden Leopar desen bir pantolon aldım ama XL ile alakası dahi yok. Kalıbı olsun dikimi olsun benim annem 30 senelik terzi olduğu için bir şeyin bedenine göre dar dikildiğini anlayabiliyoruz. Pantolon bana hiçbir şekilde olmadı ve bende iade etmek istedim. Bana değişim kargosunuda benim vermemek gerektiğini gidiş- geliş karşılamam gerektiği söylendi.
Ürüne 530 TL para ödedim. Değişim yapıyorum diye bana sadece 360 TL'lik çek oluşturacaklarını kalan kargo bedelini ve farkı benim ödemem gerektiğini söylediler ama ben hayatımda böyle saçmalığa şahit olmadım. 500 TL verdiğim ürünün değeri sırf değişim yapmak istiyorum diye 360 TL'ye kadar düştü yani benim fiyat farkı ödememek için bu tutarda bir ürün almam gerekiyor. Bu zamana kadar internet üzerinden defalarca alışveriş yapmış ve yeri geldiğinde değişim&iade yaptırmak zorunda kaldığım da oldu ama hiçbir zaman müşteriyi bu derece düşünmeyen bir işletmeyle karşılaşmadım sadece değişim yapmak istiyorum diye 170 TL'lik olacağım bizde bu parayı havadan kazanmıyoruz ve hiç yardımcı olunmuyor.
Daha önceki siparişimde de beden konusunda sıkıntı yaşamıştım iade etmek istediğimde kabul ettiler fakat onda da çok fazla derecede para kesip yollamışlardı dekontum hala duruyor. Şikayetçiyim

08 Temmuz 2024 17:57 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merve sonucu yetersiz buldu

21 Mart 2025 10:26
Yanlış Ürün Ve Haksız Değişim Ücretiyle Karşılaştım!
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 12:54
Nona Butik'te Değişim Ve İade Sorunu
Nona Butik'te Değişim Ve İade Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 23:02

06 Ekim 2024 15:01