Ahmet sonucu yetersiz buldu

Nokian Weatherproof Lastikler Parçalandı

12 Ekim 2023 21:34

23.10.2021 yılında aldığım 205 55 16 ebatlı Nokian weatherproof 91H 4 mevsim lastikler 2023 mayıs ayından itibaren yaklaşık 25 bin km sonra kenarlardan parçalanmaya başladı. Hem ön lastiklerde hem arka lastiklerde aynı yerlerde sorun oldu.

Aynı sorun 2022 şubat ayında kardeşime aldığımız aynı model lastiklerde de oluştu. Nokian daha önce de kullanmıştım çok memnundum. Ancak bu seride sanırım üretim hatası var.

21 Kasım 2023 14:29 (Şikayetten 1 ay sonra)
Ahmet
Ahmet
22 Aralık 2023 12:56

Öncelikle ithalatçı firmaya ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yapıp şikayetimi üreticiye ulaştırdılar. Ancak üretici firma parçalanan lastiğin üzerinde bulunan dis derinliği ölçülerini gösteren rakamı istemesi anlaşılır değil. Kumpasla ya da herhangi bir ölçü aleti ile ölçüm fotoğraflarını istese anlayabilirim. Sonuçta kullanıma bağlı aşınma olarak kabul etti. Daha da artık Nokian almam.

Emrah
Emrah

İthalatçı firma dediğiniz Kormetal herhalde. Kormetal 1 ay önce sattığı ürünü garantiye almamak için teknik ekibimiz yok ilgilenemeyiz sen ispatla diyor sorunu. Bu lastik 100 km yol yapamadı daha. Kormetal stokları satıp kurtulmanın derdinde gibi. Utanmasa git sen Finlandiyaya götür lastikleri diyecek.

Mesut sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 21:39
"Nokian weatherproof lastiklerimi garanti süresi dolduğu halde müşteri memnuniyeti çerçevesinde para iadesinde bulunan Kormetale çok teşekkür ederim. 🙏🌹♥️"

02 Temmuz 2024 10:59