Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bayi Ve N Kolay Bankası Arasında Yanıltıcı Kredi Kampanyası

12 Ekim 2024 16:26

Şirinevler Beko bayiinden alışveriş yaptım. N kolay bankası faizsiz tüketici kredisi kampanyası yapmış. Cazip geldiği için bu kampanyadan yararlandık. 35.000 TL kredi kullandık. Bayinin bize söylediği n kredi taksitleriniz 2900 TL olacak. Ancak siz her ay 4600 TL yatıracaksınız. Ödemeleri aksatmazsanız her ayin 5inde 1500 TL hesabınıza aktarılacaktır. Dolayısıyla sonrasında hep 2900 TL yatıracaksınız. Banka hesapta hep 4600 TL görmek istiyor dedi. Ödemeyi aksatmadan yapıyoruz. Ancak banka vaat ettiği gibi 1500 TL geri ödeme yapmıyor. Dolayısıyla ben fazladan para ödüyorum

11 Aralık 2024 14:14

4 ay önce Şirinevler Altunbaş Beko bayisinden alışveriş yaptım. Ödeme kolaylığı olarak n Kolay bankasından faizsiz olarak 12 ay kredi ödeme seçeneği sunuldu. Ücret ödeme planına göre tam olarak yatırılacak faiz parasını 2 gün içerisinde geri iade edecekler diye anlaşma yapılarak eşyaları kredi ile satın aldık. Ancak 4 aydır bana herhangi bir geri ödeme yapılmadı. Bankadan kimse ile çözüm oluşmadı. Beko bayi zaten durumla hiç ilgilenmiyor. Bu durumda bankayı dava edeceğim. Resme. Paramın üzerine çöktüler. Ne gerekiyorsa hukuken yapacağım.

12 Ekim 2024 16:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, N Kolay Müşteri Bildirimleri Yönetimi

23 Ekim 2024 10:16

Şikayetim hala çözebilmiş değil. Hala yatması gereken tutar hesabıma aktarılmadı. N kolay Dolandırıcılık yapıyor kampanyası ile ilgili

Murat
14 Ocak 2025 18:09
N Kolay'dan Faizsiz Kredi Hayal Kırıklığı
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Resul
28 Mart 2025 17:15
N Kolay Bankası'nda Yapılandırma Çıkmazı
N Kolay Bankası'nda Yapılandırma Çıkmazı
Haktan sonuçtan hiç memnun değil

Haktan
05 Kasım 2024 12:50
N Kolay Bankası Faiz İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
03 Aralık 2024 00:23
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
04 Kasım 2024 21:11