Nissan Sistem Araç Hatası

Nissan Sistem Araç Hatası
Tcnazlı
16 Şubat 2023 18:51

Ben 2020'de Denizli Nissan bayiden Qashqai araç aldım. Ben şehit eşiyim 3 tane çocuğum kendi ihtiyaçlarım için araç aldım ama çok mağdur edildim araç sürekli yeni olmasına rağmen sistem hatası verdi götürmediğim bayiniz kalmadı işiniz de gerçekten iyiymişsiniz hiç yardımcı olmadınız.

Sistem hatası yüzünden 1 hafta 10 gün diye diye 4 ayda bir bayiye götürdüm beni çok mağdur ettiniz garantisi varken üstüne 15.0000 ödedim garanti uzamasını hesaplamıyorum işinizi bilene bırakmaya çalışın ya da işi bırakın hakkımı helal etmiyorum 45.0000 km akü değişti batarya değişti ya arabaları sağlam yapın ya da kül hakkına girmeyin her 3 km bir araba stop ediyor artık yardımcı olun benim derdime çözüm bulun.

profile profile
17 Ağustos 2023 11:28 (Şikayetten 6 ay sonra)

Sayın Tcnazlı Hanım, Tüm bilgi ve ihtiyaçlarınızda Gülümseme Hattımızı (0216 651 84 20) arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri" İyi çalışmalar.

Bülent
24 Kasım 16:37
Sıfır Aracımda Bitmeyen Sorunlar Ve Güven Kaybı

Nissan Qashqai E-Güç Sistemi Arızası Nedeniyle Tekrar Tekrar Yolda Kalmak ve Güven Kaybı

Engincan
01 Eylül 22:45
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Akü Arızası Tekrarlıyor Çözüm Sunulmuyor

Musa
19 Kasım 13:16

Yeni Nissan Qashqai’de Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Songul
18 Kasım 09:32
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai E-Power’da Sürekli Akü Problemi Ve Yetersiz Yol Yardımı

Zeki