Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Tehditler!

Fadime
27 Kasım 2024 09:02

Araç bakımı için Nissan Görkem Avcılar'da yaşadıklarımdan sonra bir daha asla tercih etmem. 2023 e-power aracımda bakımdan sonra test sürüşü yapmak için personel aracı dışarı çıkarıyor ve o esnada lastiğe çivi giriyor. Lastik hava basınçları düşmeye başlıyor ve ekran uyarı veriyor. Kendi hatalarından dolayı sıfır lastik takacaklarına, T*** Hanım 'Sorun değil ya! Lastiğe yama yaparız, ömürlük olur.' diyor fakat bana lastik patladığı söylenmiyor. Aracı ben de test etmek istediğimde fark ediyorum. Sonra araç camları otomatik açılmıyor. Düzeltin diyorum, yaptık diyorlar, yola çıkıyorum yapılmamış. Daha sonra aracın kablolu bağlantısı da bozuluyor. Sol camdan rüzgar alıyordu, onu da yaptınız umarım diyorum, yaptık diyorlar fakat yine yolda fark ediyorum ki yapılmamış. Sıfır aldığım ve herhangi bir arızası olmayan aracım, Nissan Görkem servisine gittikten sonra arıza veriyor. Üstüne, araç içinde bulunan ağzı kapalı laptop çantam, aracımla ilgilenen servis görevlisi-görevlileri tarafından açılıyor, laptop'um çantadan çıkarılıyor. Bataryası sökülüyor, akıl alır gibi değil. Nissan Görkem'e yakıştıramadım, iş ahlakı ve disiplini olmayan bir servis. Bir daha asla tercih etmem. Tüm bu süreci personel T*** Hanım'a mesaj atıyorum, cevap dahi vermiyorlar. Sonra sosyal mecralardan paylaşınca N*** Hanım geri dönüş yapıyor ve beni tehdit ediyor. Yazdıklarımı kaldıracakmışım, onlara iftira atıyormuşum, marka karalamaktan beni mahkemeye vereceklermiş. Ben yaşamadığım hiçbir şeyi yazmadım ki. Siz kamera görüntülerini izleyip personelinizin ifadesini aldınız mı? 'Gerek yok, izlemedim ve bizim personel öyle bir şey yapmaz.' demiştiniz. Tüm bu yaşanan talihsizliklerden sonra bir özür beklerken Nissan Görkem'in tehdidiyle karşılaşmak Nissan markasına zarar veriyor. Bunu globale de taşıyacağım. Merak etmeyin.

02 Aralık 2024 09:53 (Şikayetten 5 gün sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan 0 Aracın Antifriz Borularının Delinmesi

Serkan
04 Eylül 2024 13:53
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Çözülemeyen Hata Sonucu Biten Nissan Garanti Sorunu

Hilmi
20 Mayıs 2024 21:22
Çözülemeyen Hata Sonucu Biten Nissan Garanti Sorunu
Aktif sonuçtan hiç memnun değil

Aktif
26 Eylül 2024 17:49