Cenk sonuçtan memnun

Nissan Qashqai Epower Platinum Pack Servislerce Çözülemeyen Tıkırtı

19 Mart 2024 15:34
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Geç de olsa sorunum çözüldü, sadece bu gecikme sırasında bilgilendirme konusunda sıkıntı olması güven ve memnuniyet kaybettiriyor. Teşekkürler...”

Nissan Qashqai Epower Platinum pack aracım var, 10 aylık, 6000 km de bagaj tarafından ses gelmeye başladı. İzmir'de gittiğim servis önce bagaj kapağı takozu ayarladık düzelir dedi, olmadı. Bir daha aynı servise gittim, bu kez arka teker amortisör takozu dediler, ayarladık, yalıtımı düzelttik geçer dediler, geçmedi, Bir daha götürdüm, bu kez sorunun bu modelde birkaç araçta daha görüldüğünü, bir araçta sorunlu takozun değiştirilmesine rağmen problemin çözülemediğini, Nissan'ın mevcut parçalarının da aynı soruna sahip olduğunu, yeni gelişmiş parça beklediklerini, bu nedenle firmanın parça değişimi yapmayacağını söyledi.
Bunun üzerine Nissan Gülümse Şikayet Hattından şikayetimi ilettiğim m... Hanım bakan servisten bilgi alıp 2 saate dönüş yaparız dedi ama aramadı. 2 hafta sonra tekrar aradım, bu kez ş... Hanım a durumu anlattım, bilgi alıp dönüş yaparız dedi, aramadı. 2 hafta sonra tekrar aradım, yine ş... Hanım, yine aynı durum.
Bu aracı almak istiyorsanız servisin bu tüm modellerde olduğunu söylediği sorunlu parçayı değiştirip değiştirmeyeceğini sorun, yoksa verdiğiniz paranın karşılığında yüz binlerce km yapmış taksi çıkması gibi tıkırtı ile dikkatinizi dağıtan, servislerin ve ana merkezin sizi yalnız bıraktığı bir araçla kalırsınız.

profile profile
29 Mart 2024 11:50 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sn…Cem T., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

29 Mart 2024 12:30

Gülümseme hattınız işe yaramıyor, bilgi alıp dönüş yapacağız çok söylendi ama hiçbir haber gelmedi. Müşterilerinizi bilgilendirmek değil oyalamak için kullanıyorsunuz.

02 Nisan 2024 08:30

İsmi olmayan Nissan Yetkilisi iki hafta içinde yanıtını gelmez ise hukuki haklarımı kullanacağımı buradan bildiriyorum, işe yaramaz oyalama hattınızdan değil.

28 Ağustos 2024 11:50

Arka amortisör takozlarının üretimsel sıkıntısı nedeniyle ses yaptığı, yeni geliştirilecek parçanın bekleneceği söylendi. Parça kesin sebep bulunduktan 7ay sonra geldi ve firma tarafından garanti kapsamında değiştirildi.

05 Şubat 2025 14:02

Yorumlar (10)

Burak

Aynı sorun mevcut, tam çözüm yöntemi nedir?

Serkan

Cenk bey merhaba geçmiş olsun, yeni teslim aldığımız aracımızda aynı problemi yaşıyoruz. Sizin sorun çözüldü mü? Süreç nasıl sonlandı?

Sorunu çözebildiniz mi?

Serkan

Aynı sorun bende de var hangi kilidi nasıl yaptınız bilgi verirseniz sevinirim...,...,.,... Çok rahatsız edici bir ses...

Enes
Enes

Aynı sorun bizde de vardı 6 kere sökülüp takıldı araba, bostancıoğlu a götürdük İstanbul'da en son, kilitlerden kaynaklıymış sorun çözüldü, daha önce de hem yalıtım hem bagaj hem cam tavan rayları denildi, söküldü bakıldı edildi yapılamamıştı. İşin uzmanı işi yapabiliyor, Nissan genel olarak kötü servislere ve uzmanlara sahip maalesef nadir iyilerini bulabiliyorsunuz

Burak

Hangi kilitlerde değişim yapıldı?

Serkan

Enes bey Merhaba geçmiş olsun, aynı sorunu yaşıyoruz aracımızda servise teslim ettik, bahsettiğiniz kilitler hangileri acaba? Sorun tam olarak çözüldü mü? Şimdiden teşekkürler

Hüseyin
Hüseyin

Pütürlü yollara girdiğimde sürekli bu ses benim aracımdada mevcut sorunu çözebildinizse servise bakıma gideceğim bu detayları aktaracağım alt sınıf araçlarda bile bu tür sesler yok Nissan'a gerçekten yakışmıyor.

Volkan

Cenk Bey merhaba, Aynı sorun bende de var Hangi kilitler değişti söylerseniz çok sevinirim Ben de 3 kere gittim Hiçbir şey değişmedi

Nissan Qashqai'de Bitmeyen Fren Sorunu

Murat