Ihsan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Kilit Sistem Arızası

23 Ocak 2024 20:50

Nissan Qashqai otomobilin merkezi kilit sistemi arızası ve yazılım hatası nedeniyle aracınızın kapısının kilitlendiğini sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Bazen bir kapı açık kalabiliyor; bu, sistem yazılımında veya mekanikte bir arıza olabilir. Yarın aracınızı park ettiğiniz yerde bulamayabilirsiniz veya parçaları sökülmüş olabilir. Bu arada sağ ön kapı ve kilit sorunu yaygın bir problem olarak görülmektedir.

29 Ocak 2024 08:57

Araç veya içindeki eşyalar çalınmasın başıma başka bir iş gelmesin diye sanayide bir ustaya 8000 liralık işi 1500 TL'ye yaptırdım yan sanayi ama iş görüyor. Basit arabalar candır canınız çok yanmaz. Nissan servisi de kendince haklı sanırım başka ne diyeyim Nissan olmasa başka marka bir araçta da aynı kader beni bekliyor olabilirdi.

16 Şubat 2024 09:33 (Şikayetten 23 gün sonra)

Sn İhsan A.; Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

16 Şubat 2024 09:57

Bade Harabül Basra; (yaygın galat kullanımı ile Badel harap ül Basra) "İş işten geçtikten sonra...” anlamına gelen deyimdir. Arapça'dan tam tercümesi "Basra harap olduktan sonra." dır. Asıl olan yok olduktan sonra kalanlar neye yarar anlamında kullanılan deyimin ilk kez Moğolların Basra'yı yakıp yıktıktan sonra kendisine akıl danışması üzerine bir alim tarafından söylendiği rivayet edilmektedir. Halk arasındaki söylencelere göre ise deyimin öyküsü şudur: Basra'ya yolu düşen Fakir bir derviş karnını doyurmak için kimin kapısını çaldıysa eli boş kalmış. Sadece bir kasap ona bir parça çiğ et vermiş. Ancak derviş Eti pişirmek için ateş bulamamış. Ateş yakmak için kimden yardım istedi ise onu terslemiş. Bunun üzerine derviş "Allah'ım Basra halkının hayırsızlığından ve cimriliğinden sana sığınırım. Bana şu Eti pişirecek bir parça ateş lütfet " diye yalvarmış. Tam o sırada Basra'da büyük bir yangın çıkmış. Herkes sağa sola kaçışırken dervişi, yangın alevlerinden istifade yaktığı ateşle Eti kızartıp, karnını doyurmanın telaşı içindeyken, ona önceden yardım etmeyen Basralılar, "Sonunda aradığın ateşi bulmuşsun" demişler. Derler ki derviş de onlara cevap olarak "Basra harap Olduktan Sonra" anlamına gelen bu sözü söylemiş. Yani ben sizi beklemeden arabayı yaptırdım malum kilit önemli.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Kapı Kilidi Arızası