Nissan Alacak Arkadaşlara Önemli Bir Bilgi. Mağdur Olursunuz

18 Temmuz 2024 13:537.061

Qashqai 2018 model aracımı, yaptığım kaza sonrasında Nissan Ovaakça Bursa servisine 2023 ekim ayında bıraktım. 9 ay boyunca neredeyse her hafta ben aradım bilgi alabilmek için ancak sürekli 2 parça eksikliği söylenip tamirin parçaların temininden sonra yapılacağı hikayesi anlatılıp geçiştiriliyor.
2 kere genel merkeze durumu bildirip şikayet kaydı açtırdım. Tabi ki genel merkezden de dönüş yok. Şikayetimden servisin haberi yok.
Ben bir otomotiv firmasında tedarik zinciri müdürüyüm. Müşteri şikayeti söz konusu olduğunda bütün fabrika alarma geçip sorunu çözüyoruz. Ben de Nissan müşterisi olarak defalarca şikayet etmeme rağmen 9 aydır aracımın ne zaman tamir edileceğini sorup duruyorum. 9 ayda 1 araba modeli sıfırdan seriye geçiyor bunu da belirterek mağduriyetimi paylaşmak istedim.
Nissan alınacak bir araç markası değildir. Yedek parçası pahalı + Servis profesyonellikten çok uzak + Müşteri memnuniyeti ile alakaları ve ilgileri yok vs. Vs.

26 Temmuz 2024 09:37 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sn İlkay K, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Kısa bir süre önce aynı konu ile ilgili başvurunuz hakkında firmamızın yanıtı sizinle paylaşılmıştır. Diğer tüm konularda bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

1 Ağustos 2024 14:51

Yanıtı buradan da paylaşır mısınız benimle kimse bir yanıt paylaşmadı iletişime geçmedi araç hala aynı serviste aynı durumda? Kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz?

7 Kasım 2024 14:41

Merhabalar, Aracımı 1 yıl 2 gün sonra servisten alabildim. 470 bin tl (200 bin şanzıman) ilk hasar raporu var. Sigorta pert çalışması yapmıştı 2 kere ve şanzıman arızalı olmadığı için pert kararı vermedi. 270 bin tl lik masraf demek. 1 yıl 2 gün sonra teslim edilen aracın masrafı 500 bin tl (indirimli hali. Orijinal fatura 600 bin tl) Servis hasar raporunu düzgün tutabilseydi araca pert kararı çıkacaktı. 10 ay boyunca kiralık araç verdikleri için bu durumdan servis bence karlı çıkmadı. Sigorta yanıldığı için onlar da bence karlı değil. Ben pert kararı verilecek araca biniyorum ben de karda değilim. Özetle Nissan alacaklar bu yazıyla bir daha düşünsünler. Almış olanlar da kaza durumunda onarım için bu şubeyi tercih ederken 2 kere düşünsünler. Ne servis ne de genel merkez şikayet kayıtlarıma rağmen 1 kere kendileri aramamıştır. Umarım başkaları bu şekilde mağdur edilmez.

Bulent
Bulent
30 Temmuz 2024 12:49

Teşekkürler. Niyetliydim.:-)

Nissan Hasar Servisinde Aracım 70 Gündür Onarım Bekliyor

Erol
Erol
20 Kasım 2023 15:094.764

11 Eylül 2023 tarihinde yapmış olduğum bir kaza sonucu, aracımı Nissan Bursa Ovaakça servisinin hasar bölümüne götürdüm....

1 Destek

Yağmur
Yağmur
29 Mart 2025 01:207.887

2024 ekiminde Nissan Qashqai satın aldım. 1 ay sonra talihsiz bir şekilde köpeğe çarptım, maalesef doğal olarak kaskodan...

1 Destek

Nissan Qashqai: 56 Gündür Çözülmeyen Servis Ve Kasko Sorunu

Nilgün
Nilgün
9 Aralık 2024 01:038.210

2017 aracımı 2024 model Nissan Qashqai ile 10 Ekimde teslim aldım 15 Ekim de büyük bir talihsizlikle kaza yaptım 16 Ekim...

Tümünü Gör
Nissan Qashqai Araç Ön Camdan Su Aldı

Nissan Qashqai AraçÖn Camdan Su Aldı

Burak
Nissan Servis Artiklatör Kayış Değişimi

Nissan ServisArtiklatör Kayış Değişimi

Duygu
Nissan Qashqai Boyası Atıyor!

Nissan Qashqai BoyasıAtıyor!

Ali
Nissan Qashqai J12 Designpack 2025 Multimedya Açılmama Sorunu

Nissan Qashqai J12Designpack 2025 Multimedya Açılmama Sorunu

Cem
Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Platinum Aracımda Solmalar Mevcut

Nissan Qashqai 1.3DIG-T Platinum Aracımda Solmalar Mevcut

Engin
Nissan Türkiye Müşteri Hizmetlerinin Anlamsız Açıklaması!

Nissan TürkiyeMüşteri Hizmetlerinin Anlamsız Açıklaması!

Fahrettin

Öne ÇıkanKonular