Nişantaşı Üniversitesi ( Öğrenci Bakışı)

28 Mayıs 2024 18:52

Merhaba, ben İ**** İ*****. İran vatandaşı olarak Nişantaşı Üniversitesi'nde yüksek lisans yazılım mühendisliği okuyorum. Nişantaşı Üniversitesi'nde hem ulaşım problemleri hem de yetkili olan kişilerden şikayetçiyim. İlk olarak, ulaşım konusunda başka üniversitelere baktığımızda, hatta özel üniversitelere ulaşım biraz zor olduğunda, mesela metrodan üniversiteye biraz mesafe olduğunda, üniversite kendisi servisle öğrencileri üniversiteye kadar ulaştırıyor veya cüzi bir miktar ücretle bu hizmeti sunuyor. Ancak Nişantaşı Üniversitesi, metrodan üniversiteye kadar çok mesafe olduğunu bile bile, 15 TL'ye yani dolmuşla hiçbir farkı olmayan bir meblağ ile öğrencileri üniversiteye kadar ulaştırıyor.

İkinci problem ise yetkili olan arkadaşlar. Hepsi sadece para karşılığında işlerini ve işlerinizi ilerletiyor. Mesela öğrenci belgesi mi lazım? 10 lira. Öğrenci kartını mı kaybettin? 30 lira. Tercüman mı lazım? 100 lira ve daha birçok şey. Hatta şikayet ettiğimiz zaman, 'Beğenmezseniz başka üniversitelere gidebilirsiniz' diyorlar.

Gunay sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Üniversitesi ( Öğrenci İzni)

14 Mayıs 2024 16:21
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 03:30

18 Ocak 2024 14:00

Öğrenci İşleriyle İletişim Kuramıyorum, Beklenmedik Yüksek Ücret Mağduriyeti Yaşıyorum

30 Eylül 2025 18:13
ogrenci-isleriyle-iletisim-kuramiyorum-beklenmedik-yuksek-ucret-magduriyeti-yasiyorum-1.jpg
Badr sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Ulaşım Hizmetlerinin Anlamsız Ücretlendirme

21 Şubat 2024 01:34