Badr sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Ulaşım Hizmetlerinin Anlamsız Ücretlendirme

İstinye Üniversitesi Ulaşım Hizmetlerinin Anlamsız Ücretlendirme
21 Şubat 2024 01:34

Konu: İstinye Üniversitesi Ulaşım Hizmetlerinin Yetersizliği ve Anlamsız Ücretlendirme

Ben İstinye Üniversitesi öğrencisiyim. Size İstinye Üniversitesi kampüslerindeki ulaşım hizmetlerinin yaşadığımız sorunları ve bu konudaki memnuniyetsizliğimizi iletmek istiyorum.

Son zamanlarda, İstinye Üniversitesi'nin ulaşım hizmetlerinde ciddi yetersizlikler ve aksaklıklar yaşıyoruz. Özellikle servislerin sık sık geç gelmesi ve beklenmedik gecikmeler öğrenciler olarak bizleri mağdur etmektedir. Bunun yanı sıra, öğrencilerin yoğunluğu nedeniyle servislerdeki kalabalık da oldukça rahatsız edici bir durum haline gelmiştir.

Üstelik, bu yetersiz hizmetlere rağmen öğrencilere yönelik sunulan ulaşım hizmetlerinin ücretlendirilmesi de oldukça mantıksızdır. Üniversite bünyesinde öğrenci olmamızda ulaşıma da bir ücret ödemek zorunda olmak kabul edilemez bir durumdur.

Bu sorunların çözümü için acil adımlar atılmasını ve öğrencilerin daha güvenli, rahat ve erişilebilir bir ulaşım hizmetine erişim sağlamasını talep ediyoruz. Ulaşım hizmetlerinde iyileştirmeler yapılması ve öğrenci memnuniyetinin artırılması için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz.

06 Mart 2024 10:11

İstinye Üniversitesi öğrencisi olarak yaşadığımız ulaşım sorunlarına dair güncel bir durumu paylaşmak istiyorum. İki hafta geçmesine rağmen, öğrenciler olarak hala aynı sorunlarla karşı karşıyayız ve hatta servislerin sefer sıklığı daha da azalmış durumda. Bu durum, öğrenciler olarak ihanete uğradığımız hissini daha da derinleştiriyor. Ulaşım hizmetlerindeki bu süregelen sorunların çözümü için acil önlemler alınmasını ve öğrencilerin hak ettikleri güvenli, konforlu ve düzenli bir ulaşım hizmetine erişim sağlamalarını talep ediyoruz.

İstinye Üniversitesi "İndirimli" Erken Kayıt Ücretleri

08 Mayıs 2024 18:50

İstinye Üniversitesi'nde Zam Ve Hizmet Eksikliği Şikayeti

09 Aralık 2024 12:36

17 Ekim 2023 08:45

08 Mayıs 2024 21:58
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Üniversitesi Otopark Fiyatları Öğrencilerin Tepkisini Çekiyor

18 Eylül 2024 00:09