Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Nike Aır Marka Spor Ayakkabı

Nike Aır Marka Spor Ayakkabı
Adnan
11 Ağustos 2023 15:34

Deichmann ayakkabıcılıktan Almış olduğum 2 adet Nike ve 1 adet Puma markalı spor ayakkabıların Nike marka olan ayakkabının 1 tanesinde sorun yaşıyorum. Deichmann ayakkabıcılık ile iletişime geçtiğimden incelenmek üzere mağazamıza bırakmamı söylediler. Deichmann ayakkabıcılık Marmara Park AVM içindeki mağazasına ürünü bıraktım 12 iş günü içinde Nike markalı ayakkabıyı incelediklerinde bir hata olmadığını ve değişim yapamayacaklarını bildirdiler. Bunun üzerine müşteri hizmetleri arayıp ayakkabı ile yaşadığım sorunu anlattım ürün ile yaşadığım sorunu inceleyip geri dönüş sağlayacağız dediler 4 iş günü içinde tekrar geri dönüş sağladılar. Kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Nike markalı ürünü 06/04/2023 tarihinde aldım ve iki kez kullandım bu ürüne ben ne yapmış olabilirim ki ayakkabıyı yırttığım veya yolda yürürken cırt cırt sesi çıktığını düşünüyorsunuz. Bu ürün Nike air üründür ve ürünün topuk kısmından ses geliyor. Ben değilim. Yapılmasını da istemedim sadece ses giderilmesini istedim. Deichmann ayakkabıcılıktan bu konu hakkında hiçbir işlem yapmadı. Kimse parasını çöpten toplamıyor sayın Deichmann ayakkabıcılık ayakkabı ile yolda yürürken utanıyorum cırt cırt cırt ses yapıyor çok rahatsız ediyor. Tekrar söylüyorum ben ürünün değişimi değil sorununun çözülmesini istedim ama bir sonuca varamadım. Faturalar elimde 3 ürününde tüketicisi mahkemesine bu konuda sizden şikayetçi olacağımı bildiririm. Marka bir ürün alıyoruz ama verdiğimiz paranın karşılığında ürünü kullanamıyoruz. Deichmann ayakkabıcılıktan ürün almak ile hata yapmışız bu Nike markalı üründe ben ürünü yırttığım veya ürünü deforme ettiğim zaman kullanıcı hatası diyebilirsiniz bunu anlarım hak veririm ama üründe bir deformasyon, yırtılma, sökülme, ezilme gibi herhangi bir olay söz konusu değilken siz kullanıcı hatası olduğunu söylüyorsunuz. Bu ürünü sadece iki kez giydim kullanıcı hatası oldu. Yani siz diyorsunuz ki bizden aldığınız ürünleri kullanmak için değil, evinizin bir köşesine koyup akşamları evinize gelince karşısına oturup bu ürünü giymenin hayalini kurmamızı istiyorsunuz sanırım. Dediklerim gibi sizi Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim bu yaptığınız hiç hoş değil Deichmann ayakkabıcılık olarak markanıza yakışmıyor. Bence saygılar diliyorum

Yazar
23 Nisan 2025 18:49

Dilek
11 Ağustos 2025 19:49
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
02 Şubat 2024 23:20
Sneaker Nike Air Monarch Model Ayakkabı
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
16 Şubat 2025 22:50
Kullanıcı Hatası Denilerek Geri Çevrilen Ayakkabı Sorunu
Duran sonuçtan hiç memnun değil

Duran
12 Temmuz 2025 19:27