13 Eylül 2024 02:3011.564

Nez Demir Ümraniye Polikliniği'nde gıdı liposuction işlemi yaptırdım. İşlem sonrası hatalı yapıldığını, bir tarafın hiç alınmadığını fark ettim ve aradığımda artık bu tip işlemler yapmadıklarını söylediler. Nez Demir Hanım beni arayarak hazirana kadar beklememi, halledeceğini söyledi. Eylül ayı olduğu halde arayan olmadığı için ben aradım
Ve bana verilen cevap
Bu konuyla ilgili hiçbir şey yapamayacakları oldu.

20 Eylül 2024 15:09

Nez demir Maltepe şubede yapılan gıdı liposaction işlemim son derece kötü yapılıp Sonrasında işlemin telafi sözü verilip Söz verilen tarihte de hiçbir şey yapmayacaklarını söyleyerek beni gıdımın o kötü haliye ortada bıraktılar. Parasını alıp işlemi tamamlamayan bir işletme.

Eki aç

10 Mart 2025 02:15

Merhaba son durumunuz nasıl gelişme ya da iyileşme oldu mu ben de aynı durumdayım biraz daha bekleyip davacı olacağım

25 Ekim 2024 07:50

Sibel Hanim lütfen bana yazın lütfen ben çok üzülüyorum ben buraya email adresimi verirsem bir şey olur mu? Ben sizinle konuşmak istiyorum bu konuyu bana yardim edin lütfen lütfen Ben Almanya'da yaşıyorum Gidi liposuktion çok kötü oldu dayanamıyorum artık çok kötü hissediyorum kendimi lütfen bana cevap verin lütfen lütfen lütfen lütfen

25 Ekim 2024 07:32

Sibel Hanim gidiniz nasıl oldu? Iyilestimi yoksa tekrar ameliyat yaptirdinizmi? Istediyiniz gibi oldu mu? Ben size email versem bana oradan yazar mısınız? Benimde gıdım çok kötü oldu yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yazın e-mailime oradan ben size telefon numaramı versem olur mu? WhatsApp üzerinden konusabilirmiyiz?

25 Ekim 2024 07:28

Sibel hanim benimde gidim çok kötü oldu bana yardımcı olur musunuz. Siz ne yaptınız gidiniz için? Iyilestimi? Size telefon numaramı versem görüsebilirmiyiz? Lütfen bana yardim edin

Böyle Bir Saçmalık Yok Nez Demir Şubesi

9 Haziran 2024 10:394.497

Aynı şekilde ben de Nez Demir Şubesi'ne yazıldım. Bursa'da lazer seansında vücudumda az bir kıl kalmıştı, hemen seansı i...