Cansu sonuçtan hiç memnun değil

NF Ajans Yanlış Beyanatta Bulunuyor!

08 Temmuz 2024 08:43

İndeed üzerinden bir figüranlık ilanına başvurdum, ertesi gün yazdılar ve sonrasında ertesi gün çekim olduğu ve müsait olup olmadığımı sordu. Ben de müsait olduğumu söyledim. Şurada toplanıyoruz, çekimlerimiz geceye kadar sürebilir, kapıya kadar bırakılacaksınız dediler. Ben de tamam dedim benim için sorun yok. Çekim yerine gittim, çekimler yapıldı. Bir baktım ki sohbet sırasında insanlar çekimlerin sabah 7'ye kadar sürdüğünü söylüyor. Ben kendimi gece 2'ye 3'e kadar uzamasına hazırlamıştım. Dolayısıyla ajans bana yanlış beyanatta bulundu.
Bir diğer şikayet sebebim de ajansın bana ilk çekimin staj olduğunu belirtmesi. Ben sektörde yeni değilim ve çalıştığım hiçbir ajansta bu durumu yaşamadım. Bu ilk çekimlerin staj olduğu ya yeni (birkaç gün önce falan ancak) ortaya çıktı  Ayrıca madem ilk gün staj, bu durumda staj olan bir çekimin öğlen 16.00 sabah 06.00 olması imkan dahilinde olan bir şey değil. Bu yüzden staj olacaksa şayet, makul bir saatte evime gönderilmeliydim. Madem staj değil (çünkü ben bu insanların işini görüyorum 14 saat boyunca) o zaman bana hak ettiğim ücret ödenmeli. Hem hak ettiğim ücret bana ödenmedi hem de benim görüntülerim benden izinsiz bir şekilde reklamda yer alıyor.
Babam kanser hastası, durumu kötüleşti. Ben de sabaha kadar para almadan amelelik yapacağıma durumu acil olan babamın yanına koşmayı tercih ettim. Dolayısıyla 00.30 civarında setten çıktım ve son vasıtaları ucu ucuna yakaladım. Normalde sürecin yanlış yöne sapmaması adına ben çekimler bitene kadar kalacaktım fakat bir yanda 14 saat boyunca tek kuruş para almadan çalışmak vardı br yanda hasta yatağında babam. Bu yüzden de seti terk etmek zorunda kaldım. Fakat ben kaldığım süre boyunca bu insanların işini gördüm, kameralar beni de çekti.

Ramazan
Ramazan

Beni de sabah uyandırmak için aradılar uyandım sabah Mecidiyeköy'de yol kenarında arkadaşlar ile bekledim sorumlu kişiye sonrada bindik araca Kartal da set yeri vardı gittik kahvaltımızı yaptık sonrasında kıyafetler aldık giyindik herkesin görevi belliydi kendim de figürandım sabah 8:30 başladım mesaiye ertesi gün gece 2:30 kadar devam ettik ve tahmini gece 3 gibi servislere bindik bazı ajanlar ödemeler yaptı ama nf ajans ilk gün başlayan çalışanların da kendim dahil ödeme alamadık sorumlu kişi telefonlarımıza bakmıyor

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajansı'nda Hayal Kırıklığı: Beklentiler Ve Gerçekler

28 Temmuz 2024 14:15
Dream Cast Ajansı'nda Hayal Kırıklığı: Beklentiler Ve Gerçekler

Dream Cast Ajans Yanıltıcı Ajans Taktikleri Ve Mağduriyet!

05 Mart 2025 07:35