Nevzat Kuyumculuk (Uşak) Orijinalliği Şüpheli Altın Sıkıntısı

09 Şubat 2024 00:57

Bizde geçen ay Uşak nevzat kuyumculuk'tan 5 Cumhuriyet, yarım ve çeyrek çeyrek altın almıştık. Sarrafçıdan aldığımızdan dolayı bir güven var altınları yatırım amaçlı almıştık.

Bir süre sonra ihtiyaçtan dolayı altının 1 tanesini bozdurmaya gittiğimizde orijinalliğinin şüpheli olduğunu söylediler ve almış olduğumuz yere nevzat kuyumculuğa giderek durumu izah ettik ve bize böyle bir suçlama yapamazsınız bir daha da dükkanına gelmeyin alışverişimiz olmasın daha önce de siz gibi yapan birini polise yakalattım diyerek ithamlarda bulundu.

Biz kamera kaydına bakmak için rica ettiğimizde benim gözlerim zaten kamera dedi ve dükkandan çıkmamızı istedi. Polise başvuruda bulunduk polis aracılığıyla nevzat kuyumculuk'tan aldığımız altınların hepsini darphaneye incelemeye gönderdik ve diğer altınlarında hepsinin orijinalliğinin şüpheli olduğunu öğrendik. Sonuçlanana kadar bu işi araştıracağız.

08 Şubat 2024 13:58

Bizde gecen ay Uşak nevzat kuyumculuktan 5 Cumhuriyet, yarım ve çeyrek çeyrek altin almıştık. Kuyumcudan aldığımızdan dolayı bir güven var altınları yatirim amaçlı almıştık. Bir sure sonra ihtiyaçtan dolayı altının 1 tanesini bozdurmaya gittiğimizde sahte olduğunu söylediler ve almış olduğumuz yere nevzat kuyumculuğa giderek durumu izah ettik ve bize böyle bir suçlama yapamazsınız . Biz kamera kaydına bakmak için rica ettiğimizde benim gözlerim zaten kamera dedi ve dükkandan çıkmamızı istedi polise başvuruda bulunduk polis aracılığıyla nevzat kuyumculuktan aldığımız altınların hepsini darphaneye incelemeye gönderdik ve diğer altınlarında hepsinin sahte olduğunu öğrendik ve bu olay açıklığa kavuşana kadar da araştırmaya devam edeceğiz

Seda

Başka bir sayfayı şikayet etmek için girdiğimde nevzat abiyle ilgili yapılan yoruma denk geldim, vallahi yıllardır tanırız kendisini dürüst düzgün bir esnaftır, zaten ç tanınan birisidir esnaflar arasında. 2 yıl önce bir bileklik aldık, bileklik de sorun oluştu götürdüğümüzde gayet güzel ilgilenip değiştirdi. Hiçbir sorunda çıkarmadı, sonuçta siz o altın eve götürmüşsünüz nereden bilebilir ki ürünün değiştirilmediğini. İnsanların ekmeğiyle bari oynamayın iftira atmak çok kolay.

Alican

Artı siz benim eşimle gidip aldığımı veya da benim eşim olduğunu nereden biliyorsunuz ve de olaya tanıklık yapmadan direk bizi suçlamanız çok düşündürüyor insanı ben öyle bir şey yapacak olsam ben alır almaz orijinal altını saklar hemen dakikasına geri dönüp sahte bunlar derim biraz mantıklı konuşun yorumu da nevzatın ağzından ona tanıklık yapmak onu haklamak için yazmayın belkide bizzat kendisisiniz

Alican

Sizin bu kadar olayla ilgilenip olayla ilgili detaylı yorum yapmanızdan şüphelenmedim değil ve de bu yorumu kendisi tarafından bilinçli olarak yapıldığını düşünmeye başladım

Seda

Peki sizin yalan söylemediğiniz ne malum, sonuçta o altını eve götürmüşsünüz birkaç gün sonra getirdik diyorsunuz, sonuçta oradan aldığınızı kontrol etmeniz gerekiyordu kuyumcunun ne suçu var bunda. Siz adamı evden sahte altın getirdiyse tabii ki incelemede sahte çıkar. Belki eşiniz sizden habersiz değiştirdi. Bunlar sonuçta odası tarafından denetlenen kuyumcular aldıkları yer belli verdikleri yer belli deseniz ki çıkmadan kontrol etseniz neyse. Kameranın önünde kontrol edin o zaman deyin ki bu saatte ama siz alın eve götürün ondan sonra aradan birkaç ay geçsin ya da kaç gün geçsin satmaya getirin size ne malum değiştirmediniz. Hadi takı ürün alırsınız adam ürününü bilir sonuçta ama yarım altın bujiteride bile satılıyor. Ayrıca adamın korkusu olsa polisi çağırır demez sana üstünü kapatır verir paranı. Korkusu olmadığı için polisi Çağır demiş zaten kendine güvenmiş adam. Çok saçma geldi şu yorumunuz açıkçası 😐

Şiraz Euro Gold Kuyumcu Fazla Para Alıyor

30 Nisan 2024 11:44
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Özmal Kuyumculuk (Kütahya) Ö**** Kuyumculuk ( Kütahya ) Sahte

06 Aralık 2023 20:15