Nevşehir Devlet Hastanesi'nde Güvenlik Problemi

27 Kasım 2024 17:16

27/11/2024 saat 9.00'da Nevşehir Devlet Hastanesi'ne eşimle beraber kadın doğuma giriş yaptık ve doktorumuz acil olarak acile inmemiz gerektiğini söyledi. Doğumun olacağını söyledi ve yatışını ikinci kattaki yere yaptık. Daha sonra refakatçi olarak kız kardeşimi oraya koyduğumda tekrar arandım, eşiniz normal doğum değil sezaryen olacak dediler. Acilen gelmemi istediler yukarı imza vermek için ve bu esnada 1. katta oturan güvenlik görevlisi olan bayan beni 3 kere görmesine rağmen halen saygısızca ve usulsüzce beni tahrik edip ardından 4 tane daha erkek güvenlik görevlisi göndererek daha da çok tahrik etti. Üstüne üstelik şu anda takip ediyorum. Çoğu insanı alıyorlar, hatta çoluk çocuk da dahil bunun içinde gördüm. Fotoğraf çekmek istemedim çünkü başka bir doğum yapan insan vardı orada. Benim çıkmamı yasaklıyorlar, 6'da 7'de beyefendi buraya gelebilirsin diyorlar yani güvenlik resmen bana burada sorun çıkarıyor. O bayanın ismini bilmiyorum. Güvenlik görevlisi insan ayırma var şu anda ve bu tür problemlerin çözülmesini istiyorum. Gereken neyse yapılmasını istiyorum.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Kadın Doğum Acilde Acil Hastaya Müdahale Edilmemesi Ve İlgisizlik

23 Ekim 22:47
Mevlan sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

06 Şubat 2024 10:23
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Devlet Hastanesi Acil De Çalışan

09 Temmuz 2024 16:30