Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nevada Coffee'de Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Çalışanlar

Nevada Coffee'de Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Saygısız Çalışanlar
15 Kasım 2024 15:31

Sürekli Self Servis hizmetinde olan mekanlara gidiyorum ama Diyarbakır nevada coffee kadar kötü yönetilen bir mekan daha görmedim. Çalışanları çok saygısız ve ilgisizler. Sürekli gittiğimiz ve ailecek tercih ettiğimiz bir mekan olan bu yere artık çalışanların davranışları yüzünden ve ilgisizliklerini çekmemek için gitmiyoruz maalesef. Dün arkadaş grubumuzla otururken yanımızdaki arkadaşımızın doğum günüydü ve dışarıdan gelen bir arkadaşımız da yanına küçük bir pasta almış ve usulen bir mum üfletmek istedi ve direkt çalışanlar yasak, hayır yapamazsınız gibi üsluplarla geldiler.

Kalkıp ayrıldık oradan sırf bu davranışları yüzünden. Bugün de az önce yaşadığım sorun şu: iki içecek aldım ve paket istedim. Alıp çıkmak için çünkü oradaki hizmetsizliği çekmemek için, kasadaki hasan ve gül adındaki çalışanlar nezaketsiz ve sert bir dille poşet yok dedi. Ben de motor kullanıyorum, kesinlikle paket almam lazım. Pasta bölümündeki arkadaşlar verdiler. Dönüp bakın varmış, neden paket yapmıyorsunuz deyince bağırarak hanımefendiden 5₺ alın hemen dediler.

Bin tane insan için bağırarak konuşmak ne haddine? İsmini isteyince de müdür kapıda git şikayet et, istediğini yap gibisinden konuşmaya devam etti. H** adındaki çalışanınız. Bu ne rencide edici, ne ucuz bir hareket ve mekan yönetimi? Bir daha asla tercih etmeyeceğim.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Nevada Diyarbakır'da Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Kasım 2024 15:57
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Nevada Coffee Saygısız Personel Sorunu

16 Kasım 2024 18:51

27 Aralık 2024 22:15
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 00:52
Kahve Dünyası Çalışanlarının Tutumu Üzerine Değerlendirme