Zühra sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 12:52

Network Aydın mağazasından dün almış olduğum erkek kemerinin etiket fiyatı1299 olup kasada 1699 TL olarak tahsilat yapılmıştır. Tüketici kanununda 54/2 maddesine istinaden aradaki farkın tarafıma ödenmesini talep ediyorum. Aynı şekilde mağazadaki satış temsilcisi arkadaş, mağazadan mankendeki ürünü almayı istediğimi söylediğim halde mankendeki ürünü satışının olmadığını söyledi. Ona uzak mesafeden geldiğimi ve tekrar gelemeyeceğimi belirttiğim halde 1 hafta sonra vitrin değiştirileceğini ve o zaman alabilirsiniz şeklinde cevap aldım. Firmanın kendi çağrı merkezine de hem telefonla hem de mail yoluyla bu konular hakkında iletişim sağladım. Çağrı merkezi çalışanı hanımefendi böyle bir uygulama olmadığını tarafıma iletti. Müşteriyi AP*tal yerine koyup ürünün satışının yapılmaması ve Yukarıda da belirttiğim üzere etiket ile sistem arasındaki farkın tarafıma iade edilmesi, gereğinin yapılmasını rica ederim.

23 Şubat 2024 10:37

Çağrı merkezini arıyorum bizim şikayet var ile ilgili departmanımız yok diyorlar. Dalga geçer gibiler! Network te artık sıradanlaşmış!

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Berrin
24 Ekim 2025 20:20
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
21 Mayıs 2025 23:40

21 Mayıs 2025 23:19

Network Mağazasında Ayıplı Ürün Ve Yetersiz İade Süreci

Melike
24 Temmuz 2025 20:29
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
04 Nisan 2024 23:04