Nettescil Web Site Ve Bilişim Hizmetleri

Nettescil Web Site Ve Bilişim Hizmetleri
22 Şubat 2024 10:46

Web site yapımı ve seo hizmetleri ile ilgili nettescil.com.tr isimli site ile anlaştım. Bana kısa sürede güzel bir site yapıp teslim edeceklerini söylemelerine rağmen yaptıkları sitenin yönetim paneli benim amatör olarak kullandığım panelden daha kötü oldu. Ayrıca bir türlü site aktarımı yapılamadı. Yönlendirme yapacaklarını söylediler onu da yapamadılar. Yani yapılan siteyi de benden başkası bilmiyor :( Seo ve sosyal medya çalışmalarına gelince kendi hazırladığım içerikleri dahi 3-4 gün geçmesine rağmen sadece paylaşama dahi sunamadılar. Seo çalışmasına hiç girmiyorum ortada böyle bir çalışma dahi yok. Bu arada site ücretini baştan ödedim. Sosyal medya ve Seo hizmetinin de çoğunu ödedim. Sonuç bu! Tamamen boş!

Ömer
Ömer
Şikayeti Çözüldü

Evet tek suçumuz başta ücreti ödememiz. Herkesi kendimiz gibi sanmamız.

Erol
Erol
Şikayeti Çözüldü

Nettescil adıyla web sitesi yaptırmak için 1150 TL kapora yatırdım. 150 TL'yi r***** n** ö* adına, 1000 TL'yi ise Nettescil Bilişim ve Reklam Hizmetleri'nin TR85**************************55 numaralı hesabına, İsmail Bahadır Atakan ö*'ün Enpara üzerinden şirketi adına yatırdım. Ancak bu kişiler, web tasarım hizmeti karşılığında paramı geri ödemedi ve telefonlara bakmıyor. Mağduriyet yaşadım. Manisa Soma'da Nettescil İsmail Bahadır Atakan ö* adına para gönderdim. Uygun fiyata web tasarım hizmeti almak istemiştim, ancak Nettescil Bilişim adı altında mağdur edildim.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
11 Mart 2024 16:06