Nettech Kırılmaz Ekran Camı

Nettech Kırılmaz Ekran Camı
03 Eylül 2024 21:23

7 Nisan 2024 Zafer Plaza Nettech Store şubesinden iPhone 13 telefonum için kırılmaz cam taktırdım. Arkasına ve önüne 500 TL gibi bir ücret ödedim. Telefonun arkasına takılan kırılmaz cam, ön cama takılmamış. Telefonumda çizikler olduğunda aslında hiç takılmadığını fark ettim. Telefonumun değeri göz önüne alındığında bu sorumsuzluğu telefonumdaki çiziklerle ödedim. Ne mağazadan ne de müşteri hizmetlerinden dönüş alamadım. Zararın tazminini talep ediyorum. Gerekli mecralara takipte bulunacağım. Bir özür bile dilemeyen mağaza, yapacak bir şeye getirdi. Kendi telefonlarına yapsınlar bakalım.

04 Eylül 2024 10:57 (Şikayetten 13 saat sonra)
28 Eylül 2024 20:54

Gerçekten size güvenip var diye kullandım eşim olmadığını söyleyince acaba dedim ve sorguladım gerçekten takılmamış arkasındaki var önünde yok keşke dışarıda daha uyguna takanlara taktırsaydım olmuşken kalitesi olsun dedim o arada arkadaşınız ortada takıyordu ama yanındakilerle de konuşuyordu başkasının çıkarma ihtimali yok karşınızdakini suçlamak işinize geliyor çünkü kesinlikle bir daha uğramam hiçbir yerden yardımcı olunmadı ben o gün 500 TL para ödedim hem arkasına hem önüne maliyet fiyatına yeniden takarız demek çözüm değil daha mağdur olamazdım telefonumdaki çiziklerin tek hesabı sizin sorumsuz davranmanız benim maddi giderimin tek açıklaması bu olamaz

28 Eylül 2024 21:00

Aylar oldu hala bir dönüş telefonla arama olmadı kayıtlarınızı arşivlemek zorundasınız bu benim sorumluluğum değil hizmetten doğan sorumluluk gereği bu sizin göreviniz sonuçta hizmet veren sizsiniz burada araştırmak ve kanıtlamak sizin sorumluluğunuzda ancak sizde çok iyi biliyorsunuz ki böyle bir işlem yapılmadığını ne yapmamı öneriyorsunuz üstüne soğuk su içmemi sanırım ben o telefonun taksitini ödüyorum hala sizin umrunuzda değil ama

Teknosa-Ömür Boyu Garanti Kırılmaz Cam Değişim Hatası

Ayşegül
11 Ağustos 2023 09:30
Teknosa-Ömür Boyu Garanti Kırılmaz Cam Değişim Hatası
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 00:10

Dursun
21 Kasım 2023 10:17
Teknosa İPhone Kırılmaz Cam Değişimi
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Kırılmaz Cam Skandalı: Yanıltıcı Ürün Ve Kötü Hizmet

07 Mart 20:10